”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Bioten Skin Moisture Refreshing Tonic Lotion Review


Hello loves! Σήμερα θα μιλήσουμε για μία τονωτική λοσιόν που αγόρασα πριν πολύ καιρό και αποφάσισα να σας πω τη γνώμη μου! Ο λόγος για την Αναζωογονητική Λοσιόν Καθαρισμού της Bioten για κανονικό/μεικτό δέρμα. Πριν όμως περάσουμε στο review του ίδιου του προϊόντος νομίζω ότι πρέπει να πούμε δύο πραγματάκια για τη χρήση και τη σκοπιμότητα του προϊόντος αυτού.
Δεν ξέρω για εσάς εγώ πάντως από skincare δεν είμαι και τόοοοσο ενημερωμένη, τουλάχιστον όχι όσο είμαι για το μακιγιάζ. Αρχικά λοιπόν δεν ήξερα τι ακριβώς είναι αυτό το προϊόν, σε τι χρησιμεύει και πως τελοσπάντων πρέπει να το χρησιμοποιώ!



Τι είναι:
Η τονωτική λοσιόν είναι απαραίτητη για την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας. Τονώνει και ενυδατώνει το δέρμα, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας  καθώς και οποιοδήποτε κατάλοιπο μακιγιάζ έχει απομείνει μετά τον καθαρισμό. Είναι ακόμη πιο σημαντική γιατί συχνά τα γαλακτώματα ή τα τζελ ντεμακιγιάζ αφήνουν υπολείμματα που μόνο η τονωτική λοσιόν μπορεί να απομακρύνει.

Πως χρησιμοποιείται:
Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε πρωί ή βράδυ.
Το πρωί την απλώνετε στο πρόσωπο πριν από την ενυδατική ημέρας σας για να απομακρυνθεί οποιαδήποτε λιπαρότητα έχει δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια της νύχτας
Το βράδυ τη χρησιμοποιείτε μετά τον καθαρισμό σας για να απομακρύνει όλα τα υπολείμματα.
Φυσικά ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σας διαλέγετε και την ανάλογη τονωτική λοσιόν.


Τώρα όσον αφορά τη συγκεκριμένη τονωτική λοσιόν της bioten εγώ τη χρησιμοποιώ τα βράδια, ,γιατί τα πρωινά πάντα πλένω το πρόσωπό μου με το σαπουνάκι της seba med το οποίο σας έχω δείξει και σε προηγούμενα ποστ, αφού έχω καθαρίσει το πρόσωπό μου από το μακιγιάζ με το ίδιο σαπουνάκι. Μου αρέσει ιδιαίτερα να την χρησιμοποιώ μετά από βαρύ μακιγιάζ (όταν π.χ βγαίνω έξω και βάφομαι πιο πολύ) για να είμαι σίγουρη ότι το έχω αφαιρέσει όλο σωστά! Προσωπικά κρίνω αν κάνει δουλειά όταν στο βαμβακάκι που τη χρησιμοποιώ υπολείμματα μακιγιάζ, και τις περισσότερες φορές αυτό γίνεται.
 Με την ακμή μου δεν έκανε κάτι. Δεν την επηρέασε ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Ίσως επειδή είναι για κανονικές και μεικτές επιδερμίδες και η δική μου είναι λιπαρή. Σίγουρα δεν μου ξηραίνει την επιδερμίδα αντίθετα την αφήνει δροσερή με μία αίσθηση φρεσκάδας! Μου αρέσει επίσης που περιέχει αλκόολ γιατί νιώθω ότι είναι μία έξτρα απομάκρυνση μικροβίων από την επιδερμίδα μου. Στη συσκευασία αναγράφεται ότι είναι paraben-paraffin free...always a +!
Η μυρωδιά του είναι υπέροχη αν και είναι πολύ έντονη και σε μερικές κοπέλες μπορεί να μην αρέσει αυτό. Έχει μια πολύ δροσιστική έντονη φρουτένια, citrusy μυρωδιά (πορτοκάλι και κυδώνι και εσπεριδοειδή φανταστείτε) που κρατάει στο δέρμα πολλές ώρες. Αν δεν είστε φαν των έντονων μυρωδιών ίσως αυτό να σας δυσαρεστήσει. Εγώ πάντως είμαι ικανή να το ξαναγοράσω μόνο και μόνο για αυτή τη μυρωδιά!!
Είναι αρκετά οικονομικό, περίπου τα 4€ και μπορείτε να το βρείτε στα σουπερ μάρκετ και στα Hondos Center. Δεν ξέρω αν θα την αγόραζα ξανά, τουλάχιστον προς το παρόν, γιατί θα θελα να δοκιμάσω κάτι λίγο πιο δραστικό για την ακμή μου. Οπότε αν έχετε προτάσεις να μου πείτε στα σχόλια!!!
Εσείς έχετε δοκιμάσει το συγκεκριμένο προϊόν; Ποια είναι η γνώμη σας; Ποια τονωτική λοσιόν χρησιμοποιείτε;

25 σχόλια:

  1. Δεν χρησιμοποιώ καν λοσιόν!!Αλλά από αυτήν την εταιρεία είχα την κρέμα προσώπου της ίδιας σειράς και μου άρεσε πάρα πολύ!!
    Πολύ ωραίο review όμως!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ από την εταιρία αυτή δεν έχω δοκιμάσει πολλά προιόντα! Το συγκεκριμένο παντως μου αρεσει αρκετα!

      Διαγραφή
  2. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την λοσιόν της Bioten αλλά προσπαθώ να μην παραλείπω κάθε βράδυ την αγαπημένη μου L'oreal Triple Action!!Αλλά...καμμιά φορά βαριέμαι!!χαχα! :P
    Η λοσιόν πάντως,αν δεν ξέρεις, επαναφέρει το ph της επιδερμίδας σε φυσιολογικά επίπεδα μετά τον καθαρισμό που κάνουμε...ξέρεις,καθαριστικά gel,scrubs κλπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα κάπου το είχα διαβάσει και αυτό με το ph! Σε ευχαριστώ για την πληροφορία ομως! Εγώ από λοσιόν μόνο τη συγκεκριμένη εχω χρησιμοποιήσει αλλα τώρα που μου τελειώνει λέω να βρω κάποια άλλη:)

      Διαγραφή
  3. Θα την αγοράσω κι αυτή σύντομα, μ'αρέσει πολύ η Bioten! Πολύ καλό review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Να την δοκιμάσεις και να μου πεις τη γνωμη σου:):)

      Διαγραφή
  4. Την σκεφτόμουν να την πάρω αυτή τη λοσιόν! Γενικά δεν έχω δοκιμάσει πάλι toner αλλά αν το αποφασίσω θα πάρω σίγουρα κάτι τόσο οικονομικό για να έχω μια πρώτη εμπειρία! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ γι αυτο το λόγο δοκίμασα τη συγκεκριμένη. Δεν ήθελα να ξοδέψω αρκετά λεφτα σε ενα προιον που δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει και τελικα να μην μου ταιριάζει!

      Διαγραφή
  5. Δεν την εχω δοκιμασει τη συγκεκριμενη αλλα φαινεται καλη, θα τη κοιτάξω την επομενη φορά σίγουρα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορώ να την συγκρίνω με κάποια γιατί ειναι η πρωτη που δοκιμαζω παντως μου αρεσει πολύ!:)

      Διαγραφή
  6. θα την δοκιμασω σιγουρα ειναι και οικονομικη! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την δοκιμάσεις και να μας πεις και εσύ τις εντυπώσεις σου:):)

      Διαγραφή
  7. http://beautyandthefoodbeast.blogspot.gr/2013/11/whats-in-my-shower.html#.UoOduuL_F0U

    Σε τάγκαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είχα δοκιμάσει παλιά την τονωτική lotion της the body shop που είναι η σειρά tea tree για ακμή είπα όμως μετά να περάσω σε κάτι πιο φαρμακευτικό..οπότε επισκέφτηκα δερματολόγο. Την συγκεκριμένη σκεφτόμουν να την αγοράσω επειδή πρόσφατα είχε και μια προσφορά 1+1 αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκα..την επόμενη φορά σίγουρα! Ωραίο ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτη τη σειρά μου την προτείνουν πολύ συχνα για δερμα με ακμη. Τη λοσιόν δεν την έχω χρησιμοποιήσει αλλά το primer και η μάσκα μου αρέσουν πολύ:)

      Διαγραφή
  9. Έχεις βραβείο!
    http://beautyintl.blogspot.gr/2013/11/liebster-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. την εχω και την αγαπω...σιγουρα δεν κανει καποια ιδιαιτερη δουλεια αλλα η μυρωδια της με ξετρελαινει..μου φτιαχνει τη διαθεση.,..πολυ ωραιο ποστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η αποψή μου είναι ακριβώς η ιδια!! Αυτη η μυρωδια....μακάρι να υπηρχε και σε αρωμα :P

      Διαγραφή
  11. Έχω ακούσει πολλά καλά για τη συγκεκριμένη lotion, ωστόσο, δύσκολο να αλλάξω εκείνη από τα The Body Shop, σειρά seaweed την οποία και σου προτείνω <3 ωραίο review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα τη συγκεκριμένη δεν την είχα ξανακούσει!! Αν περάσω από τα body shop σίγουρα θα της ρίξω μια ματιά:)

      Διαγραφή
  12. Πολυ ωραιο review Μπετυ μου, θελω πολυ να την δοκιμασω και μαλλον θα την παρω συντομα...προς το παρον χρησιμοποιω ροδονερο για λοσιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χάνεις και κατι να την δοκιμάσεις! Ετσι κι αλλιως ειναι πολύ οικονομικη:)

      Διαγραφή
  13. δεν την έχω χρησιμοποιήσει αλλά θέλω εδώ και καιρό να την δοκιμάσω...για κάποιο περίεργο λόγο νομίζω πως θα μου αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή