”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

What's in my shower

Hello my loves! Καλό σαββατοκύριακό σε όλες σας! Το σημερινό (λίγο καθυστερημένο ποστ) αφορά τα προιόντα που χρησιμοποιώ στο ντουζ. Είχα δει πολλά βιντεάκια στο youtube με τα προιόντα γενικά που έχει κάθε κοπέλα στο μπάνιο της και σκέφτηκα ότι είναι ενδιαφέρον να σας δείξω τι χρησιμοποιώ κι εγώ κατά τη διάρκεια αυτής της ιεροτελεστείας (γιατίι περί ιεροτελεστείας πρόκεται!). Δεν είναι πάρα πολλά αλλά σκέφτηκα ότι είναι ωραίο να σας τα παρουσιάσω κάνοντας και ένα μινι review για το καθένα. Πάμε λοιπόν να τα δούμε αναλυτικά.



1) Σαμπουάν και conditioner της Sunsilk για λιπαρά μαλλιά. Γενικά μου αρέσει να αλλάζω τα προϊόντα για τα μαλλιά μου. Ειδικά το καλοκαίρι που τα λούζω κάθε μέρα ,ενώ έχω λιπαρά μαλλιά, μπορεί και να αγοράσω κάποιο που να μην ταιριάζει απόλυτα στον τύπο των μαλλιών μου είτε για να δοκιμάσω κάτι καινούργιο είτε επειδή μου αρέσει η μυρωδιά ( ναι έχω χρησιμοποιήσει σαμπουάν για ξηρά μαλλιά και μου άρεσε χαχα). Το χειμώνα όμως δεν λούζω κάθε μέρα τα πλούσια μακριά μαλλάκια μου γι αυτό πάντα γυρνάω στα κλασικά αγαπημένα προϊόντα για λιπαρά μαλλιά. Από τα καλύτερά μου λοιπόν είναι και τα συγκεκριμένα της Sunsilk γιατί :
 - Καθαρίζουν τα μαλλιά μου σε βάθος και τα κρατούν φρέσκα και ανάλαφρα μέχρι το τέλος της δεύτερης ημέρας (θαύμα για τα δικά μου μαλλιά), 
- Το conditioner ενυδατώνει τις άκρες μου χωρίς να βαραίνει πολύ την υπόλοιπη τρίχα,
 -Μυρίζουν υπέροχα και η μυρωδιά μένει στα μαλλιά για αρκετές ώρες,
 -Είναι αρκετά οικονομικά (4,29 ευρώ νομίζω το σαμπουάν και 2,50 περίπου το conditioner).

2) Το καλοκαίρι προτιμώ τις πιο φρουτένιες και εξωτικές μυρωδιές αλλά τώρα που μπήκε το φθινόπωρο αναζητώ κάτι πιο ζεστό και λουλουδένιο. Το συγκεκριμένο shower gel της Dove Blue Fig & Orange Blossom δεν το είχα ξαναδεί και μου άρεσε πολύ η μυρωδιά του αν και τα συστατικά μου φάνηκαν στην αρχή λίγο περίεργα (μπλε σύκο;;; και άνθος πορτοκαλιάς-οκ-). Είναι πολύ ενυδατικό, σχετικά παχύρρευστο και κάνει πολύυυυ αφρό γεγονός που λατρεύω! Έτσι είναι άλλωστε όλα τα αφρόλουτρα της εταιρίας. Είναι και αυτό αρκετά οικονομικό και η ποσότητα είναι υπεραρκετή.

3) Μερικές φορές μπαίνω για ντουζ βαμμένη οπότε το σαπουνάκι καθαρισμού μου είναι ό,τι πρέπει! Ο λόγος για το Seba Med Liquid Face & Body Wash.Το συγκεκριμένο μου το είχε προτείνει ο δερματολόγος μου πριν πολλά χρόνια και από τότε δεν το έχω αλλάξει για τίποτα. Ταιριάζει απόλυτα στη λιπαρή με ακμή επιδερμίδα μου, την καθαρίζει σε βάθος και απομακρύνει το μακιγιάζ (και τη μάρκαρα και το eyeliner, δεν χρησιμοποιώ όμως αδιάβροχα προϊόντα) χωρίς όμως να ξηραίνει την επιδερμίδα μου. Σκεφτείτε ότι το χρησιμοποίησαν κατά τύχη και δύο φίλες μου στο σπίτι μου και από το΄τε και αυτές αυτό αγοράζουν! Το ίδιο χρησιμοποιώ και το πρωί και το βράδυ για τον καθαρισμό του προσώπου μου. Είναι λίγο πιο ακριβό (περίπου 13 ευρώ) αλλά κρατάει, με τόση χρήση που του κάνω, γύρω στον ενάμιση μήνα, ίσως και περισσότερο. Θα το βρείτε σε όλα τα φαρμακεία. 

4) Όταν όμως δεν είμαι βαμμένη και θέλω απλά να απομακρύνω τη λιπαρότητα και ό,τι υπάρχει επάνω στην επιδερμίδα μου όλη την ημέρα χρησιμοποιώ το αναζωογονητικό scrub καθαρισμού Pure Active fruit energy της Garnier. Πρόκειται για μία πρόσφατη αγορά μου, αλλά μέχρι τώρα μου αρέσει και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα μαζί του. Έχει εκχυλίσματα από ρόδι, γκρέιπφρουτ και βιταμίνη C, μυρίζει υπέροχα και είναι και αυτό κατάλληλο για λιπαρές επιδερμίδες με τάση για ατέλειες. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι οι κόκκοι του scrub δεν είναι πολύ μεγάλοι με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να το χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με ένα γαντάκι για ελαφριά απολέπιση. Για το συγκεκριμένο δυστυχώς έχω ακούσει και αρνητικές κριτικές οπότε δεν το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ξέρω όμως ότι στη δική μου επιδερμίδα δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα και κάνει τη δουλειά του. Ααα, είναι και αυτό αρκετά οικονομικό, περίπου 5 με 6 ευρώ, και μπορείτε να το βρείτε στα σούπερ μάρκετ και στα Hondos Center.

5) Το ροζ σφουγγαράκι μου δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, μπορώ να πω μάλιστα ότι δεν μου αρέσει και τόοοσο πολύ γιατί είναι κάπως σκληρό πάνω στο δέρμα. Προτιμώ ένα άλλο από την ίδια εταιρία (συγχωρέστε με δεν θυμάμαι όνομα, είναι όμως διπλό μία μεριά σφουγγάρι και μία πιο σκληρή απολεπιστική επιφάνεια) αλλά αφού το αγόρασα θα το χρησιμοποιήσω. Κάνει όμως αρκετό αφρό!!

6) Αγαπώ τα Gilette Venus Pro Skin Sensitive ξυραφάκια και από τότε που τα ανακάλυψα δεν θέλω να τα αλλάξω για τίποτε στον κόσμο!! Γενικά έχω δοκιμάσει πάρα πολλά (έχω καταφύγει ακόμη και σε αντρικές μηχανές) αλλά τίποτε δεν έκανε τα ποδαράκια μου τόσο απαλά και το αποτέλεσμα να διαρκεί τόσο. Έχουν 5 λεπίδες και γύρω γύρω προστατευτικό κάλυμμα με αλόη. Είναι ιδανικά για ευαίσθητο δέρμα που ερεθίζεται εύκολα. Τα προτείνω σε όλες τις κοπέλες που παλεύουν περισσότερο με την τριχοφυΐα στα πόδια αν όμως δεν έχετε πρόβλημα θα πρότεινα κάτι πιο οικονομικό γιατί τα συγκεκριμένα είναι λίγο πιο τσιμπημένα από τα κλασικά!

Αυτά είχα να σας πω σήμερα. Πάλι τεράστιο βγήκε το ποστ αλλά τι να κάνω που θέλω να μαι κατατοπιστική! Θα μου άρεσε να δω αυτό το ποστ και από άλλες κοπέλες για αυτό σας παροτρύνω ΟΛΕΣ να το κάνετε!
Εσείς τι προϊόντα χρησιμοποιείτε στο μπάνιο σας; Έχουμε κάποιο κοινό;

27 σχόλια:

  1. Μ'αρέσει αυτό το post! Θα το κάνω κάποια στιγμή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το κάνεις Μαριάννα μου:) Σκόπευα να το κάνω σαν tag αλλά επειδή δε νασχολούμαι πολύ καιρό νόμιζα ότι θα υπηρχε ήδη!!

      Διαγραφή
  2. Το scrub το χρησιμοποιώ κι εγώ, μ' αρέσει που οι κόκκοι είναι μικροί για να μην τραυματίζω την επιδερμίδα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάλι έχω συνηθίσει με το γαντάκι αυτό και μου φαίνεται ότι δεν κάνει δουλειά! Αν και δεν αισθάνομαι ασχημα την επιδερμιδα μου μετά από αυτό άρα δεν της δημιουργει και πρόβλημα πιστεύω!

      Διαγραφή
  3. πολύ ωραίο ποστ! Και πρωτοτυπο, και γω θα το δοκιμάσω σε κάποια φάση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε! Περιμένω να το δω και από εσένα!:)

      Διαγραφή
  4. Αχ τι όμορφο ποστ! Σύντομο αλλά περιεκτικότατο! Εντάξει το συγκεκριμένο αφρόλουτρο το είχα και εγώ στις διακοπές απίστευτος συνδυασμός!!! Λατρεύω Dove!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πράγματι πολύ ωραίος και ασυνήθιστος ο συνδυασμός του! Εγω για το καλοκαίρι προτιμώ παντα αυτό με το αγγούρι! Και πάλι πολύ ασυνήθιστο αλλα μυρίζει τοοοσο ωραία!

      Διαγραφή
  5. Αααααα θα το κάνω κι εγώ αυτό το ποστ σήμερα κιόλας, πολύ μου άρεσε!
    Τα πραγματάκια που χρησιμοποιείς μου αρέσουν ιδιαίτερα και έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ κάποια από αυτά κατά καιρούς!
    Λατρεύω τα ξυραφάκια της Gilette & το αφρόλουτρο της Dove, πολύ μου άρεσαν!
    Τα άλλα δεν τα έχω δοκιμάσει, αν τα δοκιμάσω θα σου πω τη γνώμη μου χιχιχιχ φιλιάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δοκιμάσεις το σαπουνάκι καθαρισμού αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα!! Ήταν ό,τι καλύτερο μου είχε προτείνει ο δερματολόγος (σε όλα τα υπόλοιπα όλο και κάτι έκανε λάθος χαχααχ).

      Διαγραφή
  6. To αφρόλουτρο της Dove το έχω και εγώ, και είχα την ίδια σκέψη- μπλε σύκο; Αλλά είναι όντως πολύ ωραίο. Επίσης με έβαλες σε σκέψεις για τη σειρά της Sunsilk για λιπαρά μαλλιά. Έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα οπότε μετά το ποστ αυτό θα την δοκιμάσω. ;) Όμορφη ανάρτηση και αφού μας προτρέπεις, θα την κάνω και εγώ σύντομα!
    Φιλιά,
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την κάνεις!!! Είμαι περίεργη να δω τι χρησιμοποιεί κάθε κοπελα στο μπάνιο της (ειπαμε πρόκειται για ιεροτελεστεία!!)
      Φιλιά!!

      Διαγραφή
  7. Όλα φαίνονται πολύ καλά.. Τα ξυραφάκια θέλω πολύ να δοκιμάσω μιας και αλλάζω συνέχεια εταιρία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξιζουν πραγματικά! Εγώ από τότε που τα ανακάλυψα τρέμω στην ιδέα μήπως τα αποσύρουν! χαχα

      Διαγραφή
  8. Τελεια αναρτηση Μπετυ μου, χμμ και σκεφτομουν να παρω αυτο το scrub αλλα τωρα που ειπες οτι εχει λεπτους κοκκους δεν ξερω χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να σου πω εγώ δεν έχω και μεγάλη εμπειρία από scrub γιατί μου αρκούσε το σαπουνάκι καθαρισμού μου τόσο καιρό! Πάντως όταν το πήρα ημουν αναμεσα σε αυτό, σε ένα της clean&clear (πρασινό) και σε ένα της l'oreal αλλά με κέρδισε το συγκεκριμένο λόγω μυρωδιάς!

      Διαγραφή
  9. Πολυ ωραιο post !!!

    http://novembrebeaute.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχω κι εγω ενα "what's in my shower" post μισοτελειωμένο στις αναρτησεις μου..σύντομα όμως θα το ποστάρω!!
    Το αφρόλουτρο μου άρεσε κι εμένα!το είχα δοκιμάσει το καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το shower gel θα το δοκιμάσω σίγουρα!

    Φιλάκια <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ καλό! Εγώ τώρα σχεδόν το τελειώνω και σίγουρα θα το ξαναπάρω! :)

      Διαγραφή
  12. Μα πόσο όμορφες φωτο και ποστ!
    Το Dove είναι τέλειο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύυυ!! Αγαπώ και το συγκεκριμένο αφρόλουτρο και όλα γενικά της Dove!!

      Διαγραφή
  13. Μόνο το αφρόλουτρο της Dove έχω δοκιμάσει, για την ακρίβεια αυτό χρησιμοποιώ αυτό το διάστημα. Φαίνεται όμως αρκετά ενδιαφέρον και το καθαριστικό προσώπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έχεις λιπαρό δέρμα και χρειάζεσαι κάτι που να καθαρίζει την επιδερμίδα χωρίς να την ξηραίνει πιστεύω είναι ιδανικό! Για κανονικές και ξηρές όμως επιδερμίδες δεν κάνει καθόλου...τις ξηραίνει παρα πολύ!

      Διαγραφή
  14. τα αφρόλουτρα της Dove είναι πολύ ενυδατικά!θα το κάνω κι εγώ κάποια στιγμή αυτό το post...
    στο blog μου τρέχει διαγωνισμός! http://touchyourownbeauty.blogspot.gr/2013/10/yves-rocher.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή