”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Wet n' Wild Eyeshadow Trios: Review & Swatches


Γεια σας κορίτσια!! Την αγάπη μου για την εταιρία wet n' wild σας την έχω ήδη εκφράσει εδώ. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσα να αρκεστώ να δοκιμάσω μία μόνο παλέτα τους. Η συλλογή μου με τα προϊόντα τους είναι λιιιιιγο μεγαλύτερη! Σήμερα λοιπόν θα σας μιλήσω για τις τριπλές του παλέτες σκιών που ήταν από τα πρώτα προϊόντα τους που δοκίμασα.
 Επίσης να σας πω ότι έφτιαξα και τη σελίδα του μπλογκ στο facebook καθώς και το twitter οπότε αν θέλετε μπορείτε να με ακολουθήσετε και να κάνετε like!Πατήστε εδώ: FACEBOOK   TWITTER, ή απλά πατήστε στα αντίστοιχα κουμπάκια στα δεξιά του μπλογκ μου κάτω από τη φωτογραφία μου! :)
 Αρχικά να πω ότι λατρεύω αυτές τις παλέτες! Είναι πολύ οικονομικές, έχουν τέλεια απόδοση χρώματος, είναι πολύ απαλές και έχουν τεράστια ποικιλία από χρώματα. Εγώ τις αγοράζω από το beauty.com της πόλης μου (δεν ξέρω αν υπαρχει και σε άλλα μέρη) αλλά μπορείτε να τις αγοράσετε και online από το site της αντιπρόσωπης εταιρίας Skouras, στο e-bay.com και στο beautyjoint.com
Αυτές που θα σας δείξω είναι οι εξής:


Sweet as Candy (noE381B): Αυτή είναι η τελευταία προσθήκη στη συλλογή αλλά και αυτή που έχω χρησιμοποιήσει λιγότερο. Όπως όλες έχει μία ανοιχρόχρωμη σαμπανιζέ/ άσπρη-περλέ σκιά για κάτω από το φρύδι (browbone), μία καφετή όχι πολύ σκούρα με κάπως ροζ υποτόνους για τη σκίαση στη γωνία των ματιών (crease) και μία ροζ με χρυσούς ιριδισμούς για όλο το μάτι (eyelid). O λόγος που δεν την χρησιμοποιώ τόσο είναι επειδή δεν μου αρέσει πολύ το ροζ χρώμα που έχει και επειδή έχει παρόμοια χρώματα με τις άλλες και όλο την ξεχνάω. 

Knock on Wood (noE383B): Λατρεμένη γι'αυτήν την εποχή. Έχει τα χρώματα που είναι πολύ στη μόδα για το χειμώνα. Το πρώτο είναι ένα ματ ροζ χρώμα. Για μένα δεν είναι πολύ χρήσιμο, πιστεύω ότι θα μπορούσαν να διαλέξουν ένα πιο ευκολοφόρετο χρώμα, το έχω φορέσει όμως ως βάση για να κάνω κάποιες πιο γκρι σκιές λίγο πιο μωβ και για σβήσιμο σε ένα burgundy smokey eye. Η δεύτερη στη σειρά σκιά είναι μία σκούρα καφέ σκιά με ανεπαίσθητους rose gold ιριδισμούς ιδανική για smokey eye. Η τελευταία είναι μία βουργουνδί-plum shimmery απόχρωση την οποία τον τελευταίο καιρό έχω λατρέψει! Την χρησιμοποιώ και σε όλο το μάτι για βράδυ αλλά και σαν eyeliner μόνη της για το πρωί. Τονίζει τέλεια τα καστανά μου μάτια, νομίζω όμως ότι το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει απόλυτα και στα ανοιχτόχρωμα μάτια.

Walking on Eggshells (no E380B): Τη συγκεκριμένη την έχω χρησιμοποιήσει περισσότερο από όλες. Αγαπώ τα γήινα, ευκολοφόρετα, καθημερινά της χρώματα. Έχει ένα περλέ, μπεζουλί (προς το κίτρινο)- άσπρο χρώμα, ιδανικό για τις λάμψεις στην εσωτερική γωνία και κάτω από το φρύδι,ένα ανοιχτόχρωμο καφέ-χρυσό που δείχνει τέλειο σε πράσινα μάτια αν το χρησιμοποιήσετε σε όλο το βλέφαρο, και μία μπεζ-ροδακινί σαμπανιζέ απόχρωση που είναι καταπληκτική σε όλο το βλέφαρο μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλες σκιές! Έχω χρησιμοποιήσει και όλες τις σκιές μαζί αναμειγμένες και δίνουν εντυπωσιακό αποτέλεσμα!



Η πάνω φωτογραφία είναι τραβηγμένη σε περισσότερη σκιά και η κάτω σε περισσότερο φως. Όλα τα χρώματα είναι shimmery εκτός από το ένα ροζ της Knock on Wood. Πραγματικά αξίζουν πάρα πολύ να τις δοκιμάσετε. Εγώ μόλις σήμερα παρέλαβα και μία ακόμη την Silent Treatment την οποία όμως θα δείτε σύντομα σε ένα haul! Κοστίζουν από 5(αν τις αγοράσετε από Ελλάδα) μέχρι 2.90 ευρώ (από το beautyjoint.com).

Εσείς ποιά wet n wild προϊόντα έχετε δοκιμάσει; Θα αγοράζατε κάποια από αυτές τις παλετίτσες;

16 σχόλια:

  1. Φαίνονται πολύ ωραίες!
    Θέλω σίγουρα να δοκιμάσω κάποια :)


    Φιλιά,Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τις δοκιμάσεις και εσύ!!! Έχουν και μεγάλη ποικιλία σε χρώματα οπότε σίγουρα θα βρεις κάποια να σου ταιριάζει!

      Διαγραφή
  2. Τέλειες!!!! Αγαπώ τα χρώματα που έχεις επιλέξει είναι οι αποχρώσεις που φοράω!!! Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από την συγκεκριμένη εταιρεία ακόμα θα το κάνω όμως με την πρώτη ευκαιρία!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπέτυ μου όλες οι σκιές σου είναι φοβερές! Και τί ωραία απόδοσηηηη που έχουν!
    Θέλω κι εγώ να τις δοκιμάσω, ίσως τις πάρω από beautyjoint, ζήλεψα τώρα χιχι :$
    Φιλιάα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώωωωω! Είναι τέλειες πραγματικα! Σου προτείνω να δοκιμάσεις την Walking on Eggshells και την Silent Treatment (που δεν την έδειξα σε αυτό το ποστ)! :):)
      kisseeees!

      Διαγραφή
  4. Έχω δει αυτές τις παλέτες και σε βιντεάκια, έχουν τόσο καλή απόδοση! Αξίζουν πραγματικά! Και τα χρώματα είναι υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ τις έβλεπα συνέχεια σε βιντεάκια Κοραλλία μου και ήθελα τόσο να τις δοκιμάσω! Αλλά από όταν τις είδα σε αυτό το κατάστημα έχω πάθει εμμονή! Ευτυχώς (και δυστυχώς χαχα) δεν φέρνει καινούργια χρώματα και όσες μου άρεσαν τις έχω ήδη αγοράσει! ιχιχι

      Διαγραφή
  5. Πολυ ομορφες φαινονται πραγματικα!!! Θα ηθελα πολυ να δοκιμασω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τις δοκιμάσεις Κατερινα μου! Στη Θεσσαλονίκη κιόλας νομίζω τις βρίσκεις και σε καταστήματα αλλά δεν ξέρω που:/

      Διαγραφή
  6. Την walking on eggshells την έχω και εγώ.Είναι πολύ καλή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανέμορφα χρώματα..σίγουρα θα αποκτήσω κάποια :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τις δοκιμάσεις!! Αξίζουν ειδικά για τα λεφτά που δίνεις!:)

      Διαγραφή
  8. πολύ ωραία χρώματα ειδικά η μεσαία παλέτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την knock on wood την χρησιμοποιώ συνέχεια τώρα που αρμόζει και στον καιρό περισσότερο! χιχι

      Διαγραφή