”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Sweater Weather Essentials #1 : Going Out



Γεια σας κορίτσια μου! Καλό υπόλοιπο σαββατοκύριακο!! Σήμερα αποφάσισα να σας κάνω ένα ποστ για αυτά που θεωρώ απαραίτητα για τώρα που ο καιρός κρυώνει αρκετά. Τις τελευταίες μέρες ειδικά , εδώ που μένω, η θερμοκρασία έχει πέσει πολύ και με την ξαφνική αλλαγή δεν ξέρω τι να φορέσω! Θα σας δείξω λοιπόν τα essentials για αυτόν τον καιρό! Αυτό το ποστ είναι και ένα είδος wishlist για το φθινόπωρο οπότε...2 σε 1! χιχι

Το layering για αυτόν τον καιρό είναι το παν! Jackets, furry vests, blazers και καπαρντίνα θα σας δώσουν την απαραίτητη ζεστασιά χωρίς όμως να μην είστε μέσα στη μόδα. Επιλέξτε τα σε βασικά χρώματα για να ταιριάζουν με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας.

Τι θα ήταν το sweater weather χωρίς μία πλεκτή ζακέτα ή ένα πλεκτό πουλοβεράκι; Τα aztec-tribal σχέδια έκαναν την εμφάνισή τους από πέρσι και το trend κυριαρχεί και φέτος. Ένα πλεκτό πόντσο-ζακέτα είναι ό,τι πρέπει για τη δουλειά ή τη σχολή και τον καφέ. Παρέχει την κατάλληλη ζεστασιά αλλά και άνεση αφού είναι σαν να τυλίγεστε σε μία κουβέρτα. Επιλέξτε μία με γεωμετρικά σχέδια σε neutral τόνους με pops of colour σε πορτοκαλί ή κόκκινο για ένα fashion statement! Συνδυασμένη και με ένα leather κολάν δίνει τον τέλειο σύνολο άνεσης και στιλ.

Πιο κλασικό κομμάτι από το denim πουκάμισο δε γίνεται. Σε ανοιχτόχρωμη ή πιο σκούρα με ξεβάμματα απόχρωση είναι τέλειο. Και άνετα το φοράτε απλά με ένα κολάν και μπαλαρίνες το πρωί ή ψηλοτάκουνα μποτάκια για το βράδυ. Τα τζιν πουκάμισα ταιριάζουν τέλεια και με ένα παντελόνι σε burgundy χρώμα, απόχρωση που κυριαρχεί αυτήν την εποχή και δικαιολογημένα.

Τα ankle booties είναι τέλειος τρόπος να δώσετε περισσότερο στιλ στο καθημερινό σας ντύσιμο ενώ σας παρέχουν και αυτούς τους έξτρα 5 πόντους χωρίς όμως να είναι δυσκολοφόρετα όπως πχ ένα ψηλοτάκουνο. Σε μαύρο, ανοιχτό καφέ ή oxblood, σουέτ ή δερμάτινα, με τρουκς ή σκέτα, μπορείτε να βρείτε ό,τι σας ταιριάζει.

Ένα φουλάρι ή ένα κασκόλ με λεπτή πλέξη σας κρατάει ζεστές και δίνει κάτι επιπλέον σε ένα απλό σύνολο.

Τα beauty essentials για αυτήν την εποχή θεωρώ ότι είναι ένα κραγιόν σε μπεζ nude απόχρωση και ένα σε μία βαθιά vampy red απόχρωση. Συνδυάστε τα με ένα cat eyeliner και είστε έτοιμες.
Τέλος ένα βουργουνδί στα νύχια δείχνει τέλειο με όλα τα ρούχα και προσδίδει θηλυκότητα στα χέρια. Συν ότι είναι πάντα κλασικό!
Αυτά λοιπόν είναι κατ' εμέ τα essentials για όταν βγαίνετε έξω. Θα ακολουθήσει και part 2 με τα essentials για το σπίτι. Ξέρετε κουβερτούλες, καλτσάκια... cozy πράγματα!

Ποιά είναι τα δικά σας απαραίτητα πράγματα για αυτήν την εποχή; Ποιά trends σκοπεύετε να ακολουθήσετε και ποιά όχι;

16 σχόλια:

  1. Μου αρέσουν πολύ πολύ οι επιλογές σου!!!! Το κραγιόν και μανό σε βαθιές αποχρώσεις του κόκκινου απλά τα λατρεύω!!!!!!!!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ!! Και το κραγιόν και το μανό είναι ήδη στη fall wishlist μου. Το μόνο που μένει είναι να βρω την τέλεια απόχρωση!! :):)

      Διαγραφή
  2. Εχεις βραβειάκι στο blog μου.
    http://sofiasbeautyworld.blogspot.gr/2013/10/liebster-blog-awards-2-and-3-and-4.html
    Come and check... Αν θες άφησε μου όταν το γράψεις link .Θα διαβάσω τις απαντήσεις σου με μεγάλη χαρά.
    Ματς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααχ σε ευχαριστώ πολυυ!! Όταν το κάνω θα σε ενημέρωσω!! :D:D

      Διαγραφή
  3. Πολυ ωραια ολα! Αγαπω το denim πουκαμισο! Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πράγματι τέλειο και πολύ βολικό. Είχα πάρει την άνοιξη ένα και το φοράω από τότε ασταμάτητα!!

      Διαγραφή
  4. Τέλειο μπλογκ! Ρίξε μια ματιά και στο δικό μου\
    http://allthings4beauty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Μόλις είδα και το δικό σου μπλογκ! Είναι πολύ ωραίο! :)

      Διαγραφή
  5. Οτι πρεπει, μια που ακομη δεν εχω προλαβει να αλλαξω ντουλαπες με ρουχα χειμωνιατικα!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα και εγώ τώρα την κανω την αλλαγή σιγά σιγά! Αλλα κοίτα που έπιασε κρύο απότομα και έχω μείνει με τα ραντάκια και δεν ξέρω τι να τα κάνω!! χαχα

      Διαγραφή
  6. αχ τι τελειες επιλογες Μπετυ μου ολα υπεροχα, και ενω ποτε δεν μου αρεσαν τα εντονα κραγιον και γενικα τα σκουρα τωρα ειναι τα αγπημενα μου χιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ παλαιότερα δεν φορούσα σκούρα αλλά τώρα τελευταία τα αγαπώ! Μεγαλώνουμε παιδί μου και αλλάζουν τα γούστα! χαχα

      Διαγραφή
  7. Πολύ όμορφο το blog σου,καλή συνέχεια φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή