”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Sweater Weather #2: Cozy days at home



Θυμάστε πριν λίγες μέρες που σας έκανα ένα ποστ με τα φθινοπωρινά must-haves σε ρούχα και καλλυντικά για τον πιο κρύο καιρό; Σήμερα μπορώ να πω ότι ο καιρός έφτασε στο απόγειο του χουζουρέματος και δεν γίνεται το ποστ που θα σας κάνω να είναι άλλο από το Part 2 του Sweater Weather για τα απαραίτητα πράγματα, αυτή τη φορά, μέσα στο σπίτι! Ναι αυτό είναι ένα ποστ για χουχουλιάρικες κουβέρτες και fyzzy κάλτσες! Πάμε να δούμε τα essentials για το σπίτι λοιπόν:

1. Εννοείται ότι δεν γίνεται να κάτσετε χουχουλιάρικα στο καναπέ μία μέρα που βρέχει χωρίς τα cozy πιζαμάκια σας! Επιλέξτε κάτι άνετο και γλυκούλικο, χαλαρό ή πιο στενό! Το παν είναι η άνεση! Και τα δύο στη φωτογραφία είναι από Η&Μ.

2. Παντοφλάκια, μαλακούλια, χνουδωτούλια, γλυκούλια, ζεστούλια! Θέλετε κάτι άλλο; Είναι σαν χαιδεύετε με τα πατουσάκια σας ένα ζωάκι! Soooo fluffyyyy  Θα βρείτε ωραιότατα στα Jumbo....και πολύ οικονομικά.

3. Μία απαλή κουβερτούλα θα σας κρατήσει ζεστές όταν χαλαρώνετε στον καναπέ. Κι αν είναι και αυτή fluffy ακόμη καλύτερα! Η συγκεκριμένη είναι από τα Ikea.

4. Ένα ζεστό ρόφημα είναι κατάλληλο για την εποχή και είναι και αυτό που σηματοδοτεί και τον ερχομό του χειμώνα. Εγώ προτιμώ έναν ωραίο καφέ ή ένα νοστιμότατο τσάι! Αυτά που σας προτείνω: Nescafe Cappucino Vanilla φακελάκια στιγμιαίου καπουτσίνο με πλούσια κρέμα και άρωμα βανίλιας. Ρίξτε και λίγη κανελίτσα και είναι ακόμη πιο τέλειο. Για όσες όμως δεν συμπαθούν τον καφέ σας προτείνω ένα φρουτένιο ζεστό πράσινο τσαγάκι με γεύση φράουλα (Lipton Strawberry Fusion)!

5. Προσωπικά απολαμβάνω τις ωραίες ζεστές γλυκιές μυρωδιές σε κεριά το φθινόπωρο. Τα συγκεκριμένα είναι τα γνωστά κεριά των Bath & Bodyworks ( Leaves και Warm Vanilla Sugar) με το βολικό βαζάκι. Διαλέξτε κάποιο με άρωμα κανέλας, ζάχαρης, βανίλιας ή με εσπεριδοειδή.

6. Ξέρω ξέρω δεν έχετε στρώσει ακόμη χαλιά αλλά και τα ποδαράκια σας παγώνουν τόοοσο πολύ! Τα fuzzy καλτσάκια είναι ό,τι πρέπει. Κι αν έχουν και ωραία σχεδιάκια είναι ακόμη καλύτερα:)

7. Είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλες μας όταν κρυώνει ο καιρός: σκασμένα χείλη. Εφιάλτης! Εγώ ανακάλυψα τα lip balms της εταιρίας eco lips και δεν τα αλλάζω με τίποτα. Είναι βιολογικά, οικολογικά και ιδανικά για χορτοφάγους. Φτιαγμένα με φυσικά υλικά, ενυδατώνουν τέλεια τα χείλη όλη μέρα. Μπορείτε να τα βρείτε σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα.

8. Παρέα με τα σκασμένα χείλη έρχονται και τα σκασμένα από το κρύο χέρια. Απλώστε μία κρέμα χεριών πριν πέσετε για ύπνο και πείτε αντίο στα ξηρά χέρια! Μία πολύ καλή κρεμούλα είναι αυτή της Le Petit Marseillais με Καριτέ, που προσφέρει τέλεια ενυδάτωση και έχει υπέροχο άρωμα.

9. Και φυσικά δεν γίνεται να παραλείψετε μία φθινοπωρινή μυρωδιά στο μπάνιο σας. Τα Body Shop έχουν το κατάλληλη φθινοπωρινό shower gel, Spiced Pumpkin, που μυρίζει σαν κολοκυθόπιτα με μπαχαρικά!!

10. Τέλος, σε μία βροχερή μέρα τι θα κάτσετε να κάνετε μέσα στο σπίτι; Ένα βιβλίο και μία ωραία ταινία θα σας κρατήσει τέλεια συντροφιά. Για βιβλίο σας προτείνω το Αβαείο του Νόρθανγκερ της Τζέην Όστεν (μα είναι τόσο τέλεια συγγραφέας για τον βροχερό καιρό) και για ταινία το Like Crazy, λατρεμένη απλά!

 Αυτά λοιπόν ήταν τα δικά μου απαραίτητα για μία χαλαρή μέρα στο σπίτι.

Ποια είναι τα δικά σας essentials για αυτόν τον καιρό;  

19 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες προτάσεις Betty! Αγαπώ χνουδωτές κάλτσες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ πολύ Κοραλλία μου! Και εγώ τις λατρεύω!! χαχα

      Διαγραφή
  2. Όμορφα όλα Μπέτυ μου οι επιλογές σου ταιριάζουν απόλυτα με το στυλ που λατρεύω!!! Επίσης αγαπώ χουζουροκατάσταση αυτή την εποχή όσο τίποτα άλλο κι ανυπομονώ για το σ/κ που θα συμβεί αυτό!!!!!! :) Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είναι κατάλληλη αυτή η εποχή για χουζούρι!! Είναι τοοοσο ωραίιο! χααχ

      Διαγραφή
  3. Υπέροχα ολα!
    Λατρεύω sweater weather :)
    Επίσης εχω κάτι παντοφλάκια τέτοια απο τα τζάμπο εδώ και δυο χρόνια σχεδόν και τα αγαπάω! Είναι πολύ ζεστά και χνουδωτά :)

    xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ λατρεύω αυτόν τον καιρό! Ειδικά φέτος δε ξέρω τι με έχει πιάσει!! Και εγώ απο εκεί προμηθεύομαι τα χνουδωτά μου παντοφλάκια! χαχα Και μάλιστα πέρσυ ειχα παρει και ένα ζευγάρι ροζ γουρουνάκια με στεματάκι!! Είναι τόοοσο γλυκούλια!

      Διαγραφή
  4. Yπεροχα ολα και χουχουλιαρικα!!Λατρευω τετοια απογευματα με χνουδωτα παντοφλακια και ανεση κυριως!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω ότι όλες μας κατα βάθος για αυτές τις στιγμές ζούμε!

      Διαγραφή
  5. αχου μωρε , υπεροχα ολα...το τσαι ειναι τελειο και μυριζει και ολο το σπιτι χιχι επισης το βιβλιο ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου, πραγματικα ολα τελεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν!!! Και εγώ γι αυτό το αγαπώ το τσάι!! Μυρίζει πραγματικά όλο το σπίτι!! Και μου αρέσει και αυτό με το μήλο-κανέλα αλλά για πιο χειμώνα (τώρα είναι ακόμα νωρίς)!!

      Διαγραφή
  6. Χουχουλιάσματα, τζάκι και ζεστά ροφήματα! Πότε θα έρθει ο χειμώνας επιτέλους; Υπέροχο το post σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα Σε ευχαριστώ πολύ! Εδώ που μένω χθες πραγματικά ήρθε ο χειμώνας! Βροχή και κρύο όλη μέρα! Σήμερα όμως ξανα λιακάδα -.-''

      Διαγραφή
  7. Κι εμενα μου αρεσει τοοοσο πολυ αυτος ο καιρος! Χουχουλιαρικες κουβερτες και πυζαμες, αρωματικα κερια, ζεστα ροφηματα, ωωωω, νομιζω οτι ειναι η αγαπημενη μου εποχη! <3
    Πολυυυ ωραιο ποστ Μπετυ, επικαιροοο! ;)

    Diva's Jewels,
    https://www.facebook.com/divasjewelsbyeftyhia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε! Είναι τέλεια αυτη η εποχή! Μόλις είδα τη σελίδα σου στο facebook! Όλα τα κοσμήματα είναι πραγματικά καταπληκτικά:):):) Σίγουρα θα θελα να δοκιμάσω κάποιο σύντομα:):)
      Φιλιά!

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστωωω πολυ Μπετυ μου! :D

      Διαγραφή
  8. Θα συμφωνήσω με όλα αυτά που λες.. Κι εγω λατρεύω το φθινώπορο και γενικά τους κρύους μήνες!!! Όλα μου τα ρούχα, οι κάλτσες και οι κουβέρτες είναι χνουδωτούλικα!
    Φιλιά
    xsandalia.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είναι και η κατάλληλη εποχή για χνουδωτα πραγματάκια!! χιχιχ

      Διαγραφή
  9. Υπέροχες προτάσεις! :)
    Λατρεύω το χουχούλιασμα κάτω από την κουβερτούλα, με ζεστές χνουδωτές καλτσούλες και μία κούπα ζεστή σοκολάτα στο χέρι! Αχ <3

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα σε νιώθω! Και εγώ τα λατρεύω όλα αυτά!! Γι αυτό έκανα και το ποστ!! :):)

      Διαγραφή