”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Review: Syoss Anti-Grease Dry Shampoo


Hello girls! Τι κάνετε;; Σήμερα αποφάσισα να σας κάνω ένα review για ένα προϊόν το οποίο αγόρασα πριν λίγο καιρό. Πρόκειται για το ξηρό σαμπουάν της εταιρίας Syoss ή αλλιώς dry shampoo, ένα προιόν που προσωπικά ανυπομονούσα να δοκιμάσω! Έχοντας υπερβολικά λιπαρά μαλλιά, αλλά και ταυτόχρονα μακρυά και πυκνά πράγμα που τα κάνει δύσκολο να τα λούζω κάθε μέρα (μισή ώρα λούσιμο και μισή ώρα χτένισμα;; Ποιος έχει τοοσο χρόνο χαχα) ένα προϊόν που υπόσχεται φρεσκάδα στα μαλλιά παρακάμπτοντας όλη τη διαδικασία του λουσίματος φαντάζει εξωπραγματικό! Όπως καταλαβαίνετε έχω αρκετά μεγάλες προσδοκίες από το συγκεκριμένο.
Κοστίζει γύρω στα 4-5 ευρώ και το βρίσκεται όπου υπάρχουν τα προϊόντα της εταιρίας (Hondos Center, στα σούπερ μάρκετ κλπ). Η συσκευασία περιέχει 200ml. Πάμε λοιπόν να δούμε την άποψη μου αναλυτικά:
Τι υπόσχεται η εταιρία:
1 επιπλέον ημέρα φρεσκάδας χωρίς λούσιμο
Αφαιρεί τη λιπαρότητα
Δεν αφήνει ορατά υπολείμματα στα μαλλιά μετά το βούρτσισμα

Σε γενικές γραμμές αυτά που υπόσχεται τα κάνει. Πράγματι αφήνει αίσθηση φρεσκάδας για μία ολόκληρη ημέρα, μπορεί και για λίγο περισσότερο (μέχρι το βράδυ της επόμενης ας πούμε), χωρίς να "κολλάει" τα μαλλιά όταν περάσει ώρα. Τα μαλλιά είναι απαλά και φαίνονται αλλά και τα νιώθετε καθαρά. Επομένως, αφαιρεί αμέσως τη λιπαρότητα. Έχει μία φρέσκια, υπόξινη μυρωδιά που θυμίζει λίγο λεμόνι, αλλά είναι ταυτόχρονα και πουδρένια. Η μυρωδιά μένει στα μαλλιά για πολύ ώρα, μετά από αρκετή ώρα όμως μένει περισσότερο η μυρωδιά πούδρας.


Στη συσκευασία οι οδηγίες λένε αφού το ανακινήσετε να ψεκάσετε από απόσταση 20 εκ. με μικρούς ψεκασμούς. Το αφήνετε να δράσει για λίγο και κάνετε μασάζ στα μαλλιά σας για να απορροφηθεί. Tα βουρτσίζετε για να φύγουν τυχόν υπολείμματα και αν μείνει κάτι το απομακρύνετε με το πιστολάκι. 

Σε αυτό έρχεται η δική μου διαφωνία με αυτά που υπόσχεται. Δυστυχώς αφήνει υπολείμματα ενώ κάνω όλα τα παραπάνω βήματα. Έχω και καστανά μαλλιά πράγμα που τα κάνει ακόμη πιο αισθητά. Πιστεύω όμως ότι σε ανοιχτά μαλλιά (ξανθά κλπ) δεν θα είναι τόσο έντονο το πρόβλημα. Βέβαια μετά και το πιστολάκι φεύγουν σχετικά αλλά και πάλι δεν φεύγουν εντελώς. 

Ένα ακόμη πρόβλημα που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν περνάω τα δάχτυλά μου μέσα από τα μαλλιά μου μένουν υπολείμματα και στα χέρια μου, αφήνοντας μία περίεργη αίσθηση στα δάχτυλα.

Η τελική μου άποψη είναι ότι το προϊόν αξίζει να το δοκιμάσετε. Είναι αρκετά οικονομικό και κάνει τη δουλειά του. Τα προβλήματα που έχω κατά τη χρήση του δεν ξεπερνούν τα προτερήματα οπότε το συνιστώ!
Εσείς έχετε δοκιμάσει αυτό το προϊόν; Ποιό ξηρό σαμπουάν χρησιμοποιείτε;

17 σχόλια:

  1. Δεν έχω μεγάλη πείρα από ξηρά σαμπουάν, μόνο ένα έχω δοκιμάσει (Dove νομίζω ήταν) και ψάχνω για κάποιο διαφορετικό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε κι εγώ έχω δοκιμάσει κάποιο αλλό εκτός από αυτό! Όταν το τελειώσω βεβαια θα δείξει αν θα το ξαναπάρω ή θα προτιμήσω καποιο άλλο!

      Διαγραφή
  2. Den mou arese katholou...murize polu entona,afine leuka simadia..kai epipleon teleiwse se 4-5 xriseis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα τι να σ πω εμένα δεν με ενοχλεί η μυρωδιά του αλλά τα λευκά σημάδια πράγματι είναι πρόβλημα! Επιπλέον δεν ξέρω πόσο γρήγορα θα τελειώσει γιατί πριν λίγο καιρό το πήρα. Πάντως δεν το χρησιμοποιώ σε όλο το κεφάλι. Βάζω μόνο σε όποιο σημείο θα φαίνεται!

      Διαγραφή
  3. Δεν το έχω δοκιμάσει και δε νομίζω κιόλας, το αγαπημένο μου είναι αυτό από Sephora, τσέκαρέ το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν μου τελειώσει αυτό θα προσπαθίσω να το δοκιμάσω!! :) Σε ευχαριστώ για την πρόταση! :)

      Διαγραφή
  4. ακούγεται ενδιαφέρον και σκεφτόμουν να δοκιμάσω ένα προϊόν τέτοιου τύπου αλλά αυτό που αναφέρεις με τα υπολείμματα δεν μου αρέσει καθόλου σαν ιδέα οπότε μάλλον δεν θα προτιμήσω αυτό....ευτυχώς το review σου ήρθε να με διαφωτίσει σε μια αγορά που σκεφτόμουν να κάνω άμεσα!!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα αφού πλέον υπάρχουν τόσα πολλά στην αγορά σίγουρα θα βρεις κάποιο να σου ταιριάζει! Εγω έτυχε να βρω αυτό μπροστά μου και δεν το σκέφτηκα και πολύ!! :)

      Διαγραφή
  5. Ενδιαφέρον μου φαίνεται!
    Δεν έχω δοκιμάσει άλλο τέτοιου είδους προϊόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ ωραιο review Μπετυ, δεν εχω δοκιμασει καποιο ακομα, θα ηθελα παντως γιατι ειναι βολικα σαν σκεψη χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ:):) Αν έχεις λιπαρά μαλλιά πραγματικά σου σώζουν τη ζωη!! χαχα

      Διαγραφή
  7. Για μας που έχουμε ΠΟΛΛΑ μαλλιά ακούγεται μια καλή λύση για ώρα ανάγκης...Γιατί όπως είπες που χρόνος να τα λούζουμε κάθε μέρα...

    Φιλιά
    Chadlen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς με νιώθεις αφού εχεις και εσύ πυκνά μαλλιά! Είναι πράγματι λύση ανάγκης αλλά τι να κάνεις!!

      Διαγραφή
  8. Απαντήσεις
    1. Εγώ αναγκάστηκα γιατί όπως είπα και στο ποστ έχω απιστευτα λιπαρα μαλλια και δεν αντέχετε η κατάσταση!! χαχα Αλλα αν εχεις ξηρα μαλλια προσωπικα δεν βρισκω το λόγο να αγοράσεις κατι τέτοιο!:)

      Διαγραφή
  9. Γειά κορίτσια ξέρει καμια αν το έχει ο μασουτης? Η γενικα αν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή