”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

October Favourites


Πάει και αυτός ο μήνας;; Σοβαρά;; Και μας μένουν μόνο δύο μήνες για τα Χριστούγεννα;;;; Οοοοοοοο χαράα!!! χαχα Όπως καταλάβατε το σημερινό ποστ είναι τα αγαπημένα μου προϊόντα...και όχι μόνο, για τον μήνα που πέρασε!! Γενικά δυσκολεύομαι να τα βρω γιατί όλο ξεχνάω τι χρησιμοποιούσα περισσότερο και κάθομαι (σαν τη χαζή με το στόμα ανοιχτό!) και κοιτάω τα πράγματά μου αναρωτώμενη τιιιιι από όοοολα αυτά χρησιμοποιήσα πολύ! Το παθαίνετε και εσείς αυτό;; Έχετε κάποιο τρικ για να βρίσκεται τα αγαπημένα σας;; χαχα



Πάμε λοιπόν να δούμε τα προιόντα ένα ένα:

1) L'oreal Elvive Extraordinary oil. Ένα λαδάκι για τα μαλλιά το οποίο δοκίμασα πρώτη φορά πέρσυ όταν είχε πρωτοβγεί και από τότε δεν το έχω αλλάξει! Μυρίζει υπέροχα, έχει μία γλυκιά κάπως λουλουδάτη μυρωδιά, η οποία δυστυχώς δεν μένει πολύ στα μαλλιά. Πρόκειται για ένα πλούσιο λάδι για μεταξένια απαλότητα στα μαλλιά, το οποίο όμως δεν έχει βαριά σύσταση για να λαδώνει τα μαλλιά. Πιστέψτε με αν τα λάδωνε θα ήμουν η πρώτη που θα το καταλάβαινε!!! χαχα Εγώ το χρησιμοποιώ σε νωπά, βουρτσισμένα μαλλιά για να γίνουν πιο λεία και μεταξένια όταν τα στεγνώνω με το πιστολάκι, να μην φριζάρουν και να προστατευτούν και από τη θερμότητα. Έχω ήδη τελειώσει το ένα μπουκαλάκι και έχω αγοράσει το δεύτερο. Κοστίζει 9.90€ αλλά συχνά βάζουν προσφορές και μπορείτε να το βρείτε πιο φθηνά. Η ποσότητά του είναι αρκετή για να κρατήσει 2-3 μήνες.


2) Nyx Black Label Lipstick in BLL191 Bling (δείτε το εδώ). Αυτό το είχα αγοράσει πέρσυ το Σεπτέμβρη όταν είχα πάει Θεσσαλονίκη και ενώ στο κατάστημα το χρώμα του μου άρεσε πολύ επάνω μου δεν το έχω φορέσει πάρα πολύ. Το θυμήθηκα όμως τώρα και μου άρεσε αρκετά. Είναι ένα σκούρο dusty rose με πιο θερμούς υποτόνους που ταιριάζει πολύ στην εποχή. Έχει έντονη μυρωδιά κερασιού, είναι πολύ ενυδατικό, έχει εξαιρετική απόδοση χρώματος και μένει αρκετή ώρα στα χείλη αν και είναι ενυδατικό. Νομίζω ότι κόστισε περίπου 6€. Το συγκεκριμένο χρώμα όμως το λάτρεψα σε συνδυασμό με ένα άλλο κραγιόν που θα σας δείξω στη συνέχεια!

3) Rimmel London Lasting Finish Matte by Kate Mosh Lipstick in 107. Σας το έδειξα και στο beauty joint haul μου και από τότε που το πήρα το έχω λατρέψει και χιλιοφορέσει! Είναι το κατάλληλο κόκκινο για το δικό μου δέρμα (δυσκολεύομαι να βρω κόκκινα κραγιόν που να δείχνουν ωραία επάνω μου). Είναι ένα βαθύ κόκκινο βουργουνδί με μπλε υποτόνους. Είναι αρκετά ενυδατικό αλλά στεγνώνει ματ και κρατάει όοολο το βράδυ, κυριολεκτικά! 

4) Miss Rose Moisture Extreme Lipstick no02. Αυτό είναι το κραγιόν που χρησιμοποιούσα σε συνδυασμό με το nyx που σας έλεγα πιο πάνω. Τα κραγιόν αυτά τα έχω βρει στο κοντινό μου euro shop και τα έχω λατρέψει. Κοστίζουν μόλις 1€ αλλά είναι καταπληκτικά! Το συγκεκριμένο είναι ένα plum σκούρο χρώμα. Είναι ματ και πολύ σταθερά αλλά έχουν πολύ έντονη μυρωδιά. Έψαξα στο ιντερνετ να βρω περισσότερες πληροφορίες και το μόνο που βρήκα είναι ένα μπλογκ. Υποθέτω όμως ότι τα βρίσκεται στα euro shops. Σε συνδυασμό με το nyx αυτό το κραγιόν έδινε ένα ήπιο mauvy rose χρώμα πολύ ιδιαίτερο. Στη φωτογραφία βλέπετε επάνω το miss rose στη μέση το nyx και τελευταίο το συνδυασμό και των δύο σε swatch.



5)China Glaze Nail Polish in Evening Seduction. Εννοείται ότι λάτρεψα τα china glaze βερνίκια που πήρα από το beauty joint αλλά ξεχώρισα το evening seduction (τόσο που έκανα και tweet γι αυτό!! χαχα), ένα σκούρο μελιτζανί χρώμα που ταίριαξε γάντι στην κάτασπρη επιδερμίδα μου!! Gorgeous!

6)Wet n' Wild Eyeshadow Trio in Knock on Wood. Εντάξει σας έχω κουράσει με τις wet n wild σκιές αλλά τι να κάνω που τις λατρεύω! Την knock on wood την αγάπησα και για το burgundy smokey eye που έκανα για βράδυ αλλά και χρησιμοποιώντας την τελευταία μόνο σκιά ως eyeliner!

7) La Roche-Posay Effeclar A.I. Την αγόρασα πριν καιρό και νομίζω ότι την έχω δοκιμάσει αρκετά για να σας πω ότι τη λατρεύω! Βέβαια είναι λίγο αντιφατικό αυτό που θα πω γιατί τώρα το δέρμα μου έπαθε ένα μικρό εγκεφαλικό και μου έκανε ένα ξέσπασμα ακμής (λέτε να διέπραξα ύβρι επειδή χαιρόμουν που καθάρισε;;;) αλλά σε γενικές γραμμές νομίζω ότι έχω βρει τον ιδανικό συνδυασμό για καθαρό δέρμα χωρίς σπυράκια και φυσικά η συγκεκριμένη κρεμούλα παίζει μεγάλο ρόλο. Τη χρησιμοποιώ το πρωι όταν ξυπνάω αφού έχω βέβαια πλύνει το πρόσωπό μου.

8) Το ρολογάκι μου από το sammydress.com (που ήρθε επιτέεελους μετά από πόσους μήνες) το φοράω ασταμάτητα! Έχει ένα vintage look που λατρεύω, με το bronze χρώμα του και τα λουλουδάκια και τα πουλάκια στο εσωτερικό! Μην παραγγείλετε όμως ποτέεε από αυτό το site! Θα σας κάνω σύντομα ξεχωριστό ποστ εξηγώντας το λόγο;)

Non beauty related:
Τέλος σας έχω κάποιες σειρές και τραγούδια που αγάπησα αυτόν τον μήνα.

9) Εννοείται πως περίμενα πως και πως για τις 22 Οκτώβρη και το Halloween episode του Pll αν και με απογοήτευσε λίγο. Πολύ δράση και ουσία τίποτα νομίζω! Εσείς το είδατε; Ποια εντύπωση σας άφησε;


10) Μία σειρά που δεν θα με αφήσει ποτέεεε απογοητευμένη, όσο υπάρχει ο Vincent βέβαια, είναι το Beauty and the Beast το οποίο ξεκίνησε τώρα με τον 2ο κύκλο! Το λατρεύω, τα έχουμε πει, να το δείτε ΟΛΕΣ.


11) Ένα τραγούδι που ανακάλυψα και παίζει στο repeat για τον χαλαρό του και ήρεμο τόνο είναι το Doin' Time(summer time) από Sublime! Δεν με πειράζει τι είδους τραγούδια λένε, ούτε τι λένε αυτά τα τραγούδια, μου αρκεί το πόσο καταπληκτικό είναι το συγκεκριμένο!

12) To μαγαζί που ήθελα τοοοοοσο πολύ να επισκεφθώ και ενώ ανέβηκα Αθήνα δεν κατάφερα γιατί είχε μια ουρά τεράστια! Πρόκειται για το Cap Cap στο Αιγάλεω στο οποίο είχα πάει πέρσυ όταν είχε πάλι το Halloween theme (εξ ου και η φωτογραφία στην αρχή) και ήθελα να πάω και φέτος αλλά δεν τα κατάφερα!:(
                  
   Εσείς τι αγαπήσατε αυτόν τον μήνα;; Έχουμε κάποιο κοινό;

28 σχόλια:

  1. Τα κραγιόν αυτά της Miss Rose τα είχα δεί σ'ένα euro shop αλλά νόμιζα οτι δεν θα είναι καλά.Τώρα όμως με έπεισες να τα δοκιμάσω.Όσο για το Halloween episode των Pretty little liars και εγώ απογοητεύτικα. Περίμενα να μας αποκαλύψουν αρκετά πράγματα και να καταλάβουμε τι γίνεται επιτέλους με τον Ezra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ κατα ύχη τα δοκίμασα αλλά είναι πολύ καλά! Αν τα ξαναβρείς να τα δοκιμάσεις! Το ίδιο ήθελα κι εγώ από το επεισόδιο του Pll αλλά στην ουσία τίποτα! Το περσινό νομίζω ήταν πολύυυυ καλύτερο!:):)

      Διαγραφή
  2. Δεν την εχω τη Knock on wood και τωρα τη θελω!!Οσο για το Rimmel ειναι πραγματικα φανταστικο!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να την δοκιμάσεις είναι τέλεια τα χρώματα!!:) Ειδικά αυτό το burgundy είναι λατρεία!!

      Διαγραφή
  3. Ρε συ και γω το παθαίνω αυτό!!όταν λέω ότι το δέρμα μου καθάρισε,φουντώνω!!Shiiiit!!
    Δεν έχω καταφέρει ποτέ να ξεχωρίσω αγαπημένα προϊόντα του μήνα και γι αυτό δεν έχω κάνει ακόμη αντίστοιχο ποστ!!χεχε!!
    PLL δεν έχω δει ακόμη το τελευταίο επεισόδιο και μου την σπάει που πρέπει να περιμένουμε 2 μήνες για να δούμε συνέχεια!!πφφφ
    Το άλλο που λες δεν το χω δει καν! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουφ πάλι καλά που έχω συμπαράσταση γιατί μόνο εγώ νόμιζα ότι το πάθαινα! Κι όταν έγραφα το ποστ σκεφτόμουν να μην το γράψω.. λέω θα με περάσουν οι κοπέλες για χαζή!! χαχα
      Ρε συ είναι τραγικό αυτό με τις ξένες σειρές που κάνουν τοοσο καιρό να βγάλουν καινούργια επεισόδια! Και το twisted που έβλεπα το σταμάτησαν το Σεπτέμβρη και ξαναρχίζει τον Ιανουάριο!! Αν είναι δυνατον!!
      Το Beauty and The Beast δες το και θα καταλάβεις.. δεν έχω να πω τίποτα άλλο!! χαχαχα

      Διαγραφή
  4. Τέλεια όλα, ειδικά το κραγιόν από Rimmel!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι υπέροχα που είναι όλαααα Μπέτυ μουυ! <3
    Λάτρεψα επίσης τις αποχρώσεις των κραγιόν, απίστευτα όλα!
    Όσο για την ακμή, και εγώ εκεί που έλεγα πως καλυτέρευσα, τί ήθελα και το έλεγα? Λες και της είπα "Μου έλειψες,γύρνα πίσω" :Ρ
    Τί κακό πράγμα κι αυτό βρε παιδί μου-.-
    χιχι φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα κι άλλη παθούσα με την ακμή!! Δεν γίνεται κάτι συμβαίνει! Λες να είναι η υπέρμετρη χαρά ότι καθάρισε το δέρμα και πουυφ φουντώνει πάλι!!;; χαχα

      Διαγραφή
  6. Όμορφα αγαπημένα..
    Εντάξει τα χρώματα στα κραγιόν είναι θεϊκά <3

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αααα τι ομορφα ολα Μπετυ μου και ειδικα το ρολοι ειναι υπεροχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααα να σαι καλά Κατερινάκι!! Ωραίο το ρολόι αλλά εκείνο το sammydress τραγικό με τις παραγγελίες!!

      Διαγραφή
  8. Εντάξει το Rimmel πολύ ωραίο!!!

    Ναι και εγώ δεν τρελάθηκα με αυτό το επεισόδιο από PLL, τα μπέρδεψανε περισσότερο κιόλας!

    Όσο για Sublime άκου κι αυτό να δεις αν σ' αρέσει...

    https://www.youtube.com/watch?v=AEYN5w4T_aM

    Καλή συνέχεια κοριτσάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αρχίσουν να το τραβάνε έτσι το Pll μου φαίνεται κάποια στιγμή θα το βαρεθώ! Ας ελπίσουμε όμως ότι δε θα γίνει αυτό γιατί τη λατρεύω τη σειρά αυτη!! Το τραγούδι το είχα ακούσει όταν είχα βρει και το αλλό από Sublime! Έχουν ωραία τραγούδια:):) Και εχουν και το δαλματίας στα βιντεοκλιπ!!!

      Διαγραφή
  9. την παλέτα της wet n wild και το κραγιον της rimmel τα έχω βάλει wish list απο όταν τα είδα στα ποστ σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα αποκτήσεις σύντομα!!:):):) Είναι και τα δύο τέλεια!:):)

      Διαγραφή
  10. Το κραγιόν της Rimmel το σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω κι εγώ!
    Για το PLL να σου πω το περίμενα ότι θα μας αφήσουν έτσι. Το μόνο που διευκρινίστηκε επιτέλους στα σίγουρα (αν και όλοι το ξέραμε) είναι ότι η Allison ζει.
    Η πρώτη φωτογραφία είναι πανέμορφη btw! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι υπέροχο χρώμα!! Εγώ θέλω να δοκιμάσω κι αλλα χρώματα από τη σειρά! Έχει πολύ καλα κραγιόν! Ούτε κι εγώ το περίμενα από το Pll... συνήθως τα Halloween είναι τέλεια!
      Τη φωτογραφία την είχα βγάλει πέρσι στο cap cap!:):)

      Διαγραφή
  11. Ωραία αγαπημένα :)
    Τα κραγιονάκια τέλεια φαίνονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το Kate Moss είναι εκπληκτικό!!!!!!Το έχω κατευχαριστηθεί!!
    Και εννοείται είμαι φανατοκή των PLL!!!!Αν και τον τελευταιο καιρό δεν το βλέπω με την ίδια ανυπομονησία! :(
    Φιλάκια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως τέλειο:):) Και σε μένα συμβαίνει αυτό με κάποιες σειρές! Το Pll αν το συνεχίσουν έτσι μάλλον κι αυτό σογα σογα θα το σταματήσω:/

      Διαγραφή
  13. Τί όμορφο ποστ και πόσο χρήσιμα τα reviews σου!
    φιλιάαα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ σε ευχαριστώ πολύ!! Χαίρομαι που τα βρίσκεις χρήσιμα γιατί μερικές φορές νομίζω ότι φλυαρώ άσκοπα!! αχαχα

      Διαγραφή
    2. Καθόλου δεν φλυαρείς, πολύ καλογραμμένο :)

      Διαγραφή