”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Leopard Print Nail Tutorial


Γεια σας κορίτσια μου!! Τι μου κάνετε;;; Εγώ πάντως δεν είμαι καλά! Η αλλαγή του καιρού με πέθανε! Και μετά από πολλές προσπάθειες να μην αρρωστήσω τελικά υπέκυψα σε ένα ωραιότατο κρύωμα! Γι'αυτό και αργώ τις αναρτήσεις μου και επίσης γι'αυτό δεν βλέπετε και πολλά σχόλια από εμένα! Sorry :( Anyway, σήμερα θα σας δείξω ένα ακόμη σχεδιάκι για τα νύχια. Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα λεοπάρ σχέδιο σε συνδυασμό με ένα κλασικό κόκκινο.
Το συγκεκριμένο σχέδιο το φτιάχνω πολύ συχνά στα νύχια μου, εν μέρει γιατί μου αρέσει πολύ αλλά και επειδή είναι πανεύκολο, παίρνει ελάχιστο χρόνο να το φτιάξω και όλοι με ρωτάνε αν πρόκειται για αυτοκόλλητα!

Τι θα χρειαστείτε:

- Μεταλλικό χρυσό-ασημί χρώμα Wawawoom H&M
- Κλασικό κόκκινο Pure Red no53 Κορρές
-Χρυσό (για τις βούλες του λεοπάρ) Stay Golden H&M
- Μαύρο striper (για το λεοπάρ)
Εάν δεν έχετε αυτά τα ειδικά μανό για σχεδιάκια με το λεπτό πινελάκι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία οδοντογλυφίδα ή τα μαρκαδοράκια για τα νύχια (ό,τι έχετε βολεύει!)

Πως θα το κάνετε:

1. Βάφετε εναλλάξ τα νύχια σας με το μεταλλικό και το κόκκινο χρώμα. Εγώ κάνω πάντα 3 νύχια με σχεδιάκι στο αριστερό χέρι και 2 στο δεξί (γιατί είμαι δεξιόχειρας και με δυσκολεύει να φτιάξω ωραία τα νύχια του δεξιού μου χεριού γι' αυτό και φτιάχνω τα λιγότερα στο δεξί χέρι) και τα αφήνετε να στεγνώσουν.

2. Με το χρυσό χρώμα και το ίδιο του το πινελάκι ζωγραφίζετε τυχαία βούλες στα μεταλλικά νύχια. Εγώ βάζω περίπου 5 ή 6 μεγαλούτσικες στο κάθε νύχι, μπορείτε όμως να κάνετε και μικρότερες οπότε και θα σας βγουν περισσότερες. Προσπαθείστε να είναι ομοιόμορφα κατανεμημένες στο νύχι (μπορείτε να έχετε στο μυαλό σας και το 5 όπως είναι σε ένα ζάρι). Μην ξεχνάτε ότι αν έχετε βάλει λίγες πάντα μπορείτε να προσθέσετε μερικές ακόμη, αν όμως είναι πολλές το σχεδιάκι σας θα βγει πολύ στριμωγμένο. Δεν μας πειράζει αν δεν είναι τέλειες. The messier the better!

3. Με το μαύρο σας μανό ζωγραφίζετε από τη μία και την άλλη πλευρά στις χρυσές βούλες μαύρα μισοφέγγαρα ( c shape). Κάνοντας το ένα πιο μικρό και το άλλο πιο μεγάλο το σχέδιο φαίνεται πιο φυσικό. Επίσης μην ξεχνάτε να αλλάζετε την κατεύθυνση στα μισοφέγγαρα για να μην είναι όλα από την ίδια μεριά. Κάντε μερικά οριζόντια και μερικά πιο κατακόρυφα.

4. Τέλος "γεμίστε" τυχόν κενά ανάμεσα στις βούλες που φτιάξατε με σκέτες μικρές μαύρες βούλες. Προσέξτε όμως να μην είναι ολοστρόγγυλες. Όσο πιο τσαπατσούλικες είναι τόσο καλύτερα. Μπορείτε επίσης να κάνετε οβάλ σχέδια ή και πάλι μικρά μισοφέγγαρα.

5. Μην ξεχνάτε πως τα σχέδια δείχνουν πάντα πιο ωραία όταν είναι και στις γωνίες του νυχιού, γι'αυτό μην τις παραμελείτε και στολίστε τες και αυτές και όχι μονο το κέντρο του νυχιού.
Εδώ σας έχω και φωτογραφίες με διαφορετικό φωτισμό:


Μια παραλλαγή αυτού του σχεδίου και μία πιο glamour εκδοχή θα έλεγα, είναι να βάψετε όλα σας τα νύχια με το μεταλλικό χρώμα και να κάνετε απλά τα σχεδιάκια με το μάυρο για το λεοπάρ. Όταν στεγνώσουν περάστε τους μία λεπτή στρώση από ένα χρυσό glitter και είναι έτοιμα. Έτσι αν έχετε κάνει και κάποιο λάθος δεν θα φαίνεται κιόλας. Τη συγκεκριμένη εκδοχή την έκανε η μαμάκα μου στα δικά της νύχια και ιδού του αποτέλεσμα (εμ από που νομίζετε ότι το πήρα το ταλέντο;;;χαχαχαχα):


Και αν η δική μου χρωματική επιλογή δε σας αρέσει ορίστε μία πιο χαλαρή εκδοχή με γήινες αποχρώσεις. Η πάνω φωτογραφία είναι η αρχική μας χρωματική παλέτα και η κάτω είναι τα αντίστοιχα γήινα, γκρι-μπεζ χρώματα με τα οποία την αντικατέστησα:


Ελπίζω να σας άρεσε το σημερινό ποστ. Σας ζάλισα λίγο γιατί μου βγήκε τεράστιο αλλά τι να κάνω!! χιχι 
Σκέφτομαι να κάνω και ένα Halloween Themed NOTD οπότε πείτε μου στα σχόλια αν θα σας ενδιέφερε να δείτε κάποιο τέτοιο σχεδιάκι.
Εσεις θα φτιάχνατε κάτι τέτοιο στα νύχια σας; Ποια από όλες τις επιλογές σας ταιριάζει περισσότερο;







24 σχόλια:

  1. Τέλειο!!!!Και η δεύτερη εκδοχή υπέροχη!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειο! Το πρώτο μ'αρέσει λίγο παραπάνω νομίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ'οσο έχω καταλάβει γενικά εσύ προτιμάς τα κόκκινα νυχάκια! Είναι του στιλ σου :D:D:D!!

      Διαγραφή
  3. Axxx ti teleio!!!!!!!to prwto me to kokkino mou aresei perissotero!
    perastika sou! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πανέμορφο και να φανταστείς δεν το έχω πολύ με τα animal prints! Έχω δει παρόμοιο στα νύχια της Hannah από το Pretty Little Liars, δεν ξέρω αν το βλέπεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναιιι το βλέπω φανατικά!!! Ανυπομονώ να έρθει 22 Οκτώβρη!! Από εκείνο το επεισόδιο τα είχα δει κι εγώ (νομίζω πριν δύο χρόνια είχε παιχτει)! Είπα να πω ότι ηταν Pll inspired αλλά σκέφτηκα ότι θα με περάσετε για τρελή αν μιλούσα για τα νύχια που είδα σε ένα επεισόδιο πριν ποσα χρόνια!! Χαίρομαι που υπάρχει κι αλλη κοπέλα με το ίδιο "κόλλημα" με μένα! χαχα

      Διαγραφή
  5. Εσύ τα δείχνεις τόσο τέλεια και εύκολα..αλλά εμένα μου φαίνονται βουνό...χιχι

    Φιλιά
    Chadlen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι ρε είναι εύκολο το λεοπάρ ακριβώς γιατί δε σε νοιάζει να είναι όλα τέλεια και συμμετρικά! Κάνε βούλες βάλε μαύρο και είσαι έτοιμη! χαχαχ

      Διαγραφή
  6. Είναι απίστευταααα <3
    Μπράβο σου :)

    Alexandra by http://beautydiarybyalexandra.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπεροχο σχεδιο!!!
    Επισης μου αρεσει παρα πολυ ο τροπος που τα δειχνεις και που προτεινεις αλλα χρωματα!!

    xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!! Προσπαθώ να καλύψω όλα τα γούστα!! :)

      Διαγραφή
  8. Ωωωωωω, ειναι τελειαααααα!!!! Μπραβο Μπετυ, εχεις πραγματικα ταλεντο στα νυχια!!!!
    Μηπως γνωριζεις που μπορουμε να βρουμε μαρκαδορακια για σχεδια στα νυχια???
    Συνεχισεεεε αυτην την απιστευτη δουλεια που κανεις με τα νυχια!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι τα είχα δει σε αυτές τις εκθέσεις για τη γυναίκα που κάνουν στο Συνταγμα! Πρέπει να ήταν στο stand της εταιρίας Lovie αλλά δεν είμαι και σίγουρη! Τα έχω δει και σε κάποια euroshops! Ελπίζω να σε βοήθησα!

      Διαγραφή
  9. Υπεροχο!!!! ειδικα η πρωτη εκδοχη !!! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. to prwto einai aplws TELEIOOOO! love it!!!

    www.miouprincesslovespink.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τέλειοοο!!Το χω κάνει και γω αλλά με μόνο ένα λεοπάρ και τα άλλα κόκκινα!!
    Περαστικά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύυυ!!! Μερικές φορές και εγώ έτσι τα κάνω αν δεν θέλω να είναι υπερβολικό! Και συνήθως βάζω ένα στον αντίχειρα και ένα στο "ring finger"!

      Διαγραφή
  12. αχ τι τελειο το λατρευω...Μπραβο Μπετυ μου οικογενειακο ταλεντο βλεπω χεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααχ σε ευχαριστώ!! Ναι ναι η μαμά μας τα μαθε (σε μένα και τη αδερφή μου εννοώ χιχι) όλα!!

      Διαγραφή