”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Korres Pomegranate Concealer: Review & Swatches


Hello loves! Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο σε όλες!! Σήμερα είπα να κάνω ένα review για το Concealer Ρόδι του Κορρέ. Αφού το έδειξα σε ένα περασμένο μου ποστ και όλες δείξατε ενδιαφέρον για ένα review ορίστε λοιπόν όλο δικό σας!! Δεν χαλάω εγώ χατίρια! χιχι Εξάλλου το συγκεκριμένο προϊόν αξίζει το review του όσο τίποτα άλλο.
Αρχικά να πω ότι έχω δοκιμάσει μόνο άλλο ένα concealer και είναι και αυτό από την ίδια εταιρία το οποίο μου άρεσε πολύ απλά τελείωσε αμέσως. Αυτό σημαίνει ότι 1. δεν μπορώ να το συγκρίνω σε σύσταση κλπ με κάποιο άλλο concealer αλλά και 2. ότι δεν χρειάζεται να δοκιμάσω κάποιο άλλο γιατί το συγκεκριμένο καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μου!

Το προϊόν είναι σε μορφή σωληναρίου και βολεύει αρκετά γιατί βγάζετε εσείς όση ποσότητα χρειάζεστε. Περιέχει 10 ml και κοστίζει νομίιιζω 14,80 ευρώ αλλά μπορείτε να το βρείτε σε online φαρμακεία 10-11 ευρώ. Προσωπικά μου κράτησε σχεδόν μισό χρόνο και το χρησιμοποιούσα κάθε μέρα και κάτω από τα μάτια και για να καλύπτω τα σπυράκια μου. 
Δεν ενοχλεί καθόλου την ακμή μου ούτε μου βγάζει κι άλλα σπυράκια,γεγονός που νομίζω ότι οφείλετε στο ότι περιέχει ρόδι, αν και είναι αρκετά παχύρρευστο και κάπως λιπαρό . Άρα το συνιστώ και για τα κορίτσια που έχουν τέτοια προβλήματα με το δέρμα τους.


Η απόχρωσή μου είναι το PC02 αλλά έρχεται και σε άλλες δύο αποχρώσεις, μία πιο ανοιχτή και μία πιο σκούρα (εγώ είμαι τσακ στη μέση:P). Έχει ροδακινί υποτόνους και το χρώμα του είναι ιδανικό για την κάλυψη των μαύρων κύκλων γιατί δεν γκριζίζει κάτω από τα μάτια. Αν και διατίθεται σε τρεις μόνο αποχρώσεις νομίζω ότι ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος. Εγώ το βάζω και το καλοκαίρι που είμαι αρκετά πιο μαυρισμένη και πάλι φαίνεται μιά χαρά!


Η υφή του είναι παχύρρευστη (πολύυυυυ παχύρρευστη όμως) για αυτό και χρειάζεστε τη μικρότερη δυνατή ποσότητα. Είναι λίγο λιπαρό αλλά όταν στεγνώσει μένει εκεί που το βάζετε χωρίς να φεύγει για ώρες. Αναμειγνύεται εύκολα με το δέρμα ειδικά αν το ζεστάνετε λίγο στο δάχτυλό σας πριν το χρησιμοποιήσετε. Έχει ελάχιστη μυρωδιά την οποία δεν μπορώ να περιγράψω αλλά σίγουρα δεν είναι καθόλου ενοχλητική.


Γενικά: -Είναι πολύ καλό, καλυπτικό και σταθερό concealer που ταιριάζει κατά τη γνώμη μου σε όλους τους τύπους δέρματος.
- Έχει το κατάλληλο χρώμα για τους μαύρους κύκλους
- Είναι αρκετά οικονομικό δεδομένου ότι θα σας κρατήσει και για πολλούς μήνες
-Το μόνο του αρνητικό είναι ότι εξαιτίας της τόοοοσο παχύρρευστης υφής του μπορεί (αν έχετε βάλει και αρκετή ποσότητα) να "γεμίσει" στις ρυτίδες ή τις λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια. Αυτό όμως λύνεται αν χρησιμοποιείτε μικρή ποσότητα και το απλώσετε πολύ καλά!

Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το προϊόν το οποίο χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια συνέχεια και δεν έχω αισθανθεί την ανάγκη ότι χρειάζομαι κάτι άλλο.
Το μόνο που μένει είναι να το δοκιμάσετε για να πειστείτε και μόνες σας!


Εσείς έχετε δοκιμάσει το συγκεκριμένο concealer ή κάτι άλλο από τη συγκεκριμένη σειρά του Κορρέ;

14 σχόλια:

  1. Είχα δοκιμάσει κι εγώ παλαιότερα ένα μηχανικό κονσίλερ του Κορρέ και μου άρεσε πάρα πολύ!
    Τέλειο review ,μου άρεσε που είχες φωτογραφίες και το χρώμα .Ίσως αν μου τελειώσει αυτό που έχω να προτιμήσω κι εγώ αυτό,θα δείξει.
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To μηχανικό με το αγριο τριανταφυλλο ηταν το πρωτο που δοκιμασα και μου άρεσε παρα πολυ απλα μου τελειωσε στον ενα μηνα ενω αυτο μου κραταει μισο χρονο :P! Να το προτιμησεις σιγουρα. Το αξίζει :):)

      Διαγραφή
  2. Όντως καλό χρώμα για μαύρους κύκλους! Πολύ κατατοπιστικό review!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν φορούσα αλλά από οταν το δοκιμασα με εχει βολεψει παρα πολύ!! :)

      Διαγραφή
  4. δεν το έχω δοκιμάσει,όμως πιστεύω πως αξίζει,επίσης τι ωραία τα νυχάκια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξίιιζει Αξίιζει!! Για τα νυχάκια έχω κάνει και tutorial!! :D

      Διαγραφή
  5. Πολυ ομορφο review Μπετυ μου, πρεπει να ειναι πολυ καλο σιγουρα θελω να το δοκιμασω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thanks!! Γίνομαι γραφική το ξέρω αλλά ΝΑΙ πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις!!

      Διαγραφή
  6. Η επόμενη επιλογή μου θα είναι αυτό!!! :) Υπέροχο review!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκιμασε το και πες μου!! Δεν ξέρω εγώ το αγαπώ τόοοοσο πολύ!! χιχι

      Διαγραφή