”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

E.l.f. Essential Lipsticks: Review & Swatches


Hello girls! Με καινούργια εμφάνιση στο μπλογκ μου σας υποδέχομαι σήμερα και με ένα ωραίο review για τα κραγιονάκια της e.l.f  τα Essential Lipsticks. Ελπίζω να σας αρέσει η νέα εμφάνιση και το ποστ! Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τα σημερινά προιόντα.
Πρόκειται για τα κραγιόν της βασικής σειράς με το 1$ της εταιρίας e.l.f τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε από το site της εταιρίας. Έχω πάρει τρία χρωματάκια :



1) Το Gypsy είναι ένα σκούρο φούξια, βατομουρένιο, κλασικό φθινοπωρινό χρώμα (για μένα τουλάχιστον). Είναι μία πολύ ωραία berry απόχρωση που ταιριάζει και στις λευκές και στις πιο σκούρες επιδερμίδες. 
2)Το Classy είναι ένα κλασικό ροζ, τσιχλοφουσκί! Για μένα είναι το ιδανικό ροζ χρώμα, ούτε πολύ ανοιχτόχρωμο ούτε πολύ έντονο, ούτε προς το μπλε ούτε προς το ροδακινί. Είναι ακριβώς στο χρώμα της Big Babol (ναι ναι εκείνες οι ροζ τεράστιες τσιχλόφουσκες στο μπλε πακετάκι που τρώγαμε όταν ήμασταν μικρά!). Δεν ξέρω όμως αν το συγκεκριμένο χρώμα θα ταίριαζε σε πολύ σκούρες επιδερμίδες.  
3) Το Seductive είναι ένα περίεργο χρώμα. Όταν το βλέπεις στη συσκευασία μοιάζει με ένα πολύ ανοιχτόχρωμο πορτοκαλί-κεραμιδί, στο swatch στο χέρι φαίνεται ένα muted πορτοκαλί και στα χείλη φαίνεται σαν ένα πορτοκαλοροδακινί αλλά έχει και λίγο καφέ. Ωραίο χρώμα και αρκετά πρωτότυπο (ελπίζω να σας κατατόπισα χιχι)!


Σας έχω και μία φωτογραφία με φλας για να καταλάβετε καλύτερα τα χρώματα. Δυστυχώς το gypsy είναι αρκετά χαλασμένο και γι'αυτό δεν του έβγαλα το καπάκι. Και αυτό με φέρνει στο βασικό τους αρνητικό! Η συσκευασία τους είναι πολύ "φθηνή" από την άποψη ότι χαλάει πολύ εύκολα και το πλαστικό απ'έξω  και το ίδιο το κραγιόν. Το gypsy δεν πρόλαβα να το χρησιμοποιήσω και μου έμεινε στο χέρι!! Τα καπάκια τους βγαίνουν αρκετά εύκολα γι αυτό να προσέχετε όταν τα βάζετε στην τσάντα (το έχω πάθει:/).

Η μυρωδιά τους είναι γλυκιά και θυμίζει λίγο κεράσι, αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι ενοχλητική και σίγουρα δεν την καταλαβαίνεις όταν τα βάζεις στα χείλη. Είναι πολύ ενυδατικά αλλά το χρώμα τους μένει στα χείλη για αρκετή ώρα σαν stain. Η τιμή τους είναι 1,78 ευρώ και το site έχει και shipping περίπου 8 λίρες αλλά βάζουν συνέχεια προσφορές για free shipping ή buy one get one free που βολεύουν πάρα πολύ! Ένα ακόμη αρνητικό τους είναι ότι μετά από ώρα "μαζεύουν" στο εσωτερικό των χειλιών και κάνουν εκείνη την αντιαισθητική γραμμή;; (σε μένα τουλάχιστον) Επίσης δεν είναι εύκολο να καταλάβεις από το site τις αποχρώσεις αλλά υπάρχουν αμέτρητα reviews και σε μπλογκ και στο youtube για να καταλάβετε τις αποχρώσεις.

Overall:
Pros: -Πολύ οικονομικά
-Μεγάλη ποικιλία σε χρώματα, ειδικά σε έντονες αποχρώσεις
-Πολύ ενυδατικά
-Αρκετά καλή απόδοση χρώματος
-Κυρίως ματ αποχρώσεις (μπορεί κάποια να έχουν και λίγο shimmer)

Cons: -Εύθραυστη συσκευασία
-Δεν τα βρίσκεις στην Ελλάδα και πρέπει να τα παραγγείλεις
-Δεν καταλαβαίνεις τις αποχρώσεις από το site
-Μαζεύουν στα χείλη

Γενικά πιστεύω ότι αξίζουν να τα δοκιμάσετε. Δεν είναι τα τέεεεεεεελεια κραγιόν αλλά είναι αρκετά καλά και το γεγονός ότι κάνουν λιγότερο από 2 ευρώ τα κάνει ακόμη καλύτερα!

Εσείς έχετε δοκιμάσει αυτά τα κραγιονάκια; Πως σας φαίνονται;

12 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Το seductive ειδικά δεν περίμενα να μου αρέσει και μενα τόσο γιατί φαίνεται περίεργο εκ πρώτης οψεως!

      Διαγραφή
  2. To Gypsy k to Classy mou fainontai teleia...!!!
    Na ta xareis ola! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!! Τα αγαπώ και τα προτίνω ανεποφύλακτα!!

      Διαγραφή
  3. Classy και seductive ειναι ηδη στο wishlist μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά πιστεύω ότι δεν θα μετανιώσεις αν τα αγοράσεις!

      Διαγραφή
  4. πωπω τελεια χρωματακια Μπετυ μου, πολυ ομορφη αναρτηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλεια χρώματα, κάποια στιγμή θα παραγγείλω κι από elf που θα μου πάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έεχεις παραγγείλεις ακόομααααα;;;;; Ντροπή Μαριάννα!! χαχαχαχα <3

      Διαγραφή
  6. Ωραία ιδέα φαίνονται αν ψάχνεις κάτι οικονομικό...Ευχαριστούμε for sharing!!!

    Chadlen
    http://chezmoibychadlen.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή