”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Beauty Joint Haul Part I: Make up




Hello ladies! Καλό σαββατοκύριακο σε όλες! Αν με ακολουθείτε στη σελίδα μου στο facebook (όσες δεν με ακολουθείτε....τι περιμένετε;;; Για εσάς τη δημιούργησα :D) τότε θα ξέρετε ότι πριν δύο μέρες έφτασαν τα πραγματάκια που είχα παραγγείλει από το beautyjoint.com και αυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: It's haul time!!

Αρχικά να πω ότι ήμουν πολύ διστακτική για αυτήν την παραγγελία αφού έχουν προηγηθεί ήδη άλλες δύο online παραγγελίες από άλλα site (θα υπάρξει ξεχωριστό ποστ μην ανησυχείτε) οι οποίες δεν με άφησαν με την καλύτερη εντύπωση. Έτσι άρχισα να αναζητώ κριτικές και να ρωτάω κοπέλες που είχαν ήδη αγοράσει από αυτήν την ιστοσελίδα την άποψή τους. Αυτό που μου είπαν οι περισσότερες ήταν να μοιραστώ την παραγγελία μου με κάποια άλλη κοπέλα (έτσι κι αλλιώς θα την μοιραζόμουν με την αδερφή μου οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα) για να μας βγουν λιγότερα τα μεταφορικά και να προσέχω γιατί αν η παραγγελία είναι πολύ μεγάλη μπορεί τα πράγματά μου να περάσουν από τελωνείο και ίσως να υπάρχουν και επιπλέον χρεώσεις. Στην αρχή δεν πίστευα ότι θα είχαμε τέτοιο πρόβλημα γιατί και οι δύο προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τις αγορές μας αλλά τελικά μαζί με εμάς πήρε πράγματα και μία φίλη μας οπότε το ποσό ανέβηκε αρκετά και αυτό υπήρξε και ο λόγος ανησυχίας μου που σας έλεγα πιο πάνω. 
Τελικά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την παραγγελία η οποία για 2 ευρώ δεν άγγιξε τα 100 ευρώ (είμαστε και τρεις κοπέλες!!) αλλά μαζί με τα μεταφορικά εννοείται ότι τα ξεπέρασε. Τα πράγματά μας ήρθαν σε λιγότερο από 10 μέρες, για την ακρίβεια έφθασαν σε μία εβδομάδα και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα ούτε με το τελωνείο ούτε με τα ίδια τα πράγματα που αγοράσαμε! Να σημειώσω ότι είχαμε συμπεριλάβει και την επιλογή shipping insurance επειδή ήταν τεράστια η παραγγελία, έτσι ώστε αν κάτι ήταν χαλασμένο θα μας το αντικαθιστούσαν άμεσα (αυτή η επιλογή μας κόστισε 5 δολάρια)! 
Το shipping στο συγκεκριμένο site είναι ανάλογο με τα πράγματα που αγοράζεις και το βάρος τους. Γι'αυτό συμφέρει να μοιραστείς την παραγγελία. Σε εμάς βγήκε περίπου 1.40 ευρώ ανά τεμάχιο. Εγώ πλήρωσα συνολικά 40 ευρώ με 10 ευρώ το shipping. Θεωρώ ότι για τα πράγματα που αγόρασα και κυρίως για την τιμή τους συμφέρουν πάρα πολύ. 


Νομίζω πως ήταν απαραίτητο να πω αυτά τα πραγματάκια για τις αγορές από αυτό το site, θεωρώ ότι βοηθούν πολύ αν μία κοπέλα σκέφτεται να αγοράσει από εκεί. Αν κάποιες τα γνωρίζατε ήδη από κάποια αγορά σας, ζητώ συγγνώμη για την τεράστια εισαγωγή και θα προσπαθήσω να επανορθώσω δείχνοντάς σας αυτά που αγόρασα!! :):) Να σας πω ότι στην πρώτη μου φωτογραφία είναι συνολικά τα πράγματα που πήραμε εννοείται ότι δεν είναι όλα δικά μου!

1) Wet n' Qild Eyeshadow Trio in Silent Treatment: Σας έδειξα και στο προηγούμενο ποστ πόσο αγαπώ αυτές τις παλετίτσες. Η συγκεκριμένη έχει πιο ψυχρούς τόνους : ένα ροζ-ροδακινί highlighting χρώμα, ένα πολύ σκούρο καφέ-μαύρο στο οποίο διακρίνω και λιγο glitter, και ένα τέλειο taupy μωβ χρώμα το οποίο ήταν και ο λόγος που αγόρασα τη συγκεκριμένη παλετίτσα. Κόστισε 2.98€.




2) Wet n' Wild Idol Eyes Cream Shadow in Pixie: Πρόκειται για ένα χοντρό μολύβι-σκιά σε μία σαμπανιζέ απόχρωση. Είναι πολύ μαλακό και απλώνεται έυκολα, νομίζω όμως ότι για να σταθεί θέλει από πάνω κάποια σκιά. Το μόνο που μου φάνηκε περίεργο ήταν το μέγεθός του. Το περίμενα πιο μεγάλο αλλά δεν με πειράζει κιόλας. Κόστισε 2.19€.



3) Rimmel London Scandalus Show off Mascara in Black: Μου άρεσε πολύ το βουρτσάκι της γι'αυτό και την αγόρασα. Στο ίντερνετ το συγκρίνουν με αυτό της They're Real αλλά δεν την έχω οπότε δεν ξέρω. Είναι αρκετά μεγάλο γι'αυτό νομίζω ότι θα χρειαστώ λίγο καιρό για να το συνηθίσω αλλά μου αρέσει. Κόστισε 6.03€.




Πάμε τώρα στα κραγιόν! Ήθελα δύο βασικά για το χειμώνα, ένα nude κι ένα vampy κόκκινο. Επειδή δεν ξέρεις όμως ποτέ αν θα σου πηγαίνουν αυτά που παίρνεις το έψαξα από πριν πάρα πολύ μέχρι να βρω αυτά που μου άρεσαν. Τελικά κατέληξα να αγοράσω τα εξής τέσσερα:

1) Rimmel London Lasting Finish Matte by Kate Mosh Lipstick in 107: Το συγκεκριμένο μου πήρε αρκετές μέρες για να αποφασίσω ότι το θέλω. Είναι ένα burgundy, βαθύ έντονο κόκκινο με μπλε υποτόνους. Ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα γι'αυτό δεν ανησυχώ για τις ατέλειωτες ώρες (για να μην πω μέρες) που κοιτούσα swatches στο ίντερνετ.  Έχει πανέμορφη συσκευασία και έχει αυτή τη μυρωδιά του κλασικού κραγιόν που έχουμε μάθει από τις μαμάδες μας. Ενώ είναι matte απλώνεται πολύ εύκολα στα χείλη και είναι κάπως ενυδατικό χωρίς να τα ξηραίνει. Μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να το βγάλω από τα χείλη μου. Κόστισε 4.75€




2Wet n Wild Mega Last Matte Lip Cover in Cinnamon Spice: Τα ματ κραγιόν της Wet n Wild απλά τα αγαπώ! Το συγκεκριμένο είναι ένα πολύ σκούρο κεραμμυδί κόκκινο προς το καφέ χρώμα το οποίο φαίνεται πολύ εντυπωσιακό στα χείλη. Κόστισε 2.01€.



3)  Wet n Wild Mega Last Matte Lip Cover in Bare it All: Είναι το τέλειο μπεζ nude χρώμα. Με ανεπαίσθητους ροδακινί υποτόνους νομίζω ότι θα το φοράω όλο το χειμώνα ασταμάτητα!  Κόστισε 2.01€.


4) LA GIRL Luxury Creme Lip Color in Pure Ecstasy: Δεν ταιριάζει πολύ στην εποχή το ξέρω, αλλά εγώ τα λατρεύω αυτά τα χρώματα. Το συγκεκριμένο είναι ένα κοραλλί-πορτοκαλί ούτε πολύ έντονο ούτε πολύ παστέλ. Σε συσκευασία μοιάζουν πολύ με τα wet n wild. Έχουν κι αυτά τα κραγιονάκια ματ τελείωμα αλλά είναι πολύ μαλακά και μυρίζουν πολύ ωραία. Σίγουρα θα δοκιμάσω κι άλλα από αυτή τη σειρά γιατί είναι και πολύ οικονομικά. Κόστισε 1.65€.


Αυτές λοιπόν ήταν οι αγορές μου όσον αφορά το μακιγιάζ από το Beauty Joint. Θα ακολουθήσει και Part II με βερνίκια! Αφού ξέρετε την τρέλα μου χιχι! Πείτε μου αν θέλετε να δείτε ξεχωριστό review πιο αναλυτικό για κάτι από όλα αυτα και θα χαρώ πολύ να το κάνω! 
Εσείς έχετε παραγγείλει από αυτό το site ποτέ; Έχετε δοκιμάσει κάτι από αυτά που σας έδειξα;

39 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία τα πράγματα που αγόρασες :)
    Κυρίως το κραγιόν από Rimmel,είναι φανταστικό!
    Μεγειά(θα περιμένω και το part II) :)


    Φιλιά,Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν!! Το part II θα φτάσει σύντομα!! :)

      Διαγραφή
  2. Με γεια σου!!Η μάσκαρα και το πρώτο κραγιόν φαίνονται πολύ ωραία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μασκαρα είναι αρκετά καλή κρίνοντας από τις λίγες φορές που την έχω δοκιμάσει! Το κραγιόν ακόμη δεν μου έχει δοθεί η ευκαιρία να τ δοκιμάσω! :P

      Διαγραφή
  3. Πολυ ομορφα ολα! Ανυπομονω για το part 2 με τα βερνικια :)

    Με γεια!!

    xoxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι δεν εχω παραγγειλει ακομη αποτο Beauty Joint??? Διερωταμαι τωρα..ολα τελεια που διαλεξες , εχω παραγγειλει και εγω το Kate 107 και το περιμενω αγωνιωδως, φαινεται υπεροχο χρωμα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και γω το ιδιο αναρωτιεμαι!! βουρ να παραγγειλω!

      Διαγραφή
    2. Εγώ παρά τις αρχικές μου ανησυχίες και αναστολές μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα ξαναπάρω σίιιγουρα!! Σύντομα κιόλας! χιχι Το 107 είναι υπέροχο!!:)

      Διαγραφή
  5. Ανυπομονώ για το post με τα μανό! Πολύ ωραία αυτά που πήρες και συμφέροντα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά συμφέρουσες οι τιμές!! :):) Χαίρομαι που σου άρεσαν!!

      Διαγραφή
  6. Μεγειάαααααα σου!!!!
    Ολα τέλεια!!
    Το Rimmel 107 το 'εχω κι εγώ και το αγαπώωωωωω!!! :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μένα μου αρέσει πολύ το Rimmel! Σκέφτομαι να δοκιμάσω κι αλλα από τη σειρά!!

      Διαγραφή
  7. Πολύ όμορφα πραγματάκια...

    Chadlen
    http://chezmoibychadlen.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεγειάααα σου!!! Πολύ όμορφα πραγματάκια όλαααα.. Ξεχώρισα το κόκκινο κραγιόν της rimmel που θέλω πολύ να το αποκτήσω και φαίνεται υπέροχο στα χείλη!!!!! Να τα ευχαριστηθείς όλα!!! :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ εντυπωσιακό στα χείλη κι στρώνει και πολύ ωραία!! :) Σίγουρα να το δοκιμάσεις!

      Διαγραφή
  9. Με γεια σου!!! Τα κραγιόν είναι τέλεια, ειδικά το κόκκινο!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν!:):) Το έψαξα πολύ το άτιμο το κόκκινο αλλά βγήκε καλό τελικά!

      Διαγραφή
  10. Τέλεια όλα, υπέροχο post! Το 107 απλά μοναδικό χρώμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τί να πρωτοπώ, δεν ξέρω.. Όλα τα πράγματα που πήρες είναι ΦΟ ΒΕ ΡΑ!
    Θέλω οπωσδήποτε να παραγγείλω από το Beautyjoint και ειδικά τώρα που είδα το ποστ σουυυ :|

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ααααα τι τέλεια τα κραγιονάκια, ψάχνω κι εγώ ένα καφέ απαλό για κάθε μέρα... Είδα και τα μανώ και μου έλυσες την απορία γιατί ψάχνω eshop να στέλνει σε τόσες μέρες όχι να κάνει κανά μήνα!!!!

    Να τα χαρείς όλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι υπέροχο χρώμα πραγματικά! Κι εγώ λατρεύω και τα nudes οπότε αυτό είναι ιδανικό!! Τι shipping είναι πραγματικά πολύ γρήγορο!

      Διαγραφή
  13. Καλά τα δυο κόκκινα κραγιον ειναι φανταστικά! Περιμένω και το δευτερο μερος με τα μανό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ ενυπωσιακά αν και νομίζω ότι το Rimmel θα το φορέσω περισσότερο!χιχι

      Διαγραφή
  14. Ειναι ολααααα τελειααααα!!!! Με γεια σουυυ!
    Περιμενουμεεε πως και πως το δευτερο μεροςςς με τα βερνικια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πραγματικά, είναι πολύ ωραία όλα, ειδικά τα matte κραγιόν!
    Να τα χαρείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. λάτρεψα το μολύβι- σκιά και το nude κραγιόν!με γεια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα έχω ήδη φορέσει πολλές φορές! Ειδικά το nude κραγιόν!:) Πολύ εύκολο να το συνδυάσεις!

      Διαγραφή
  17. To 107 έχει γίνει το αγαπημένο μου κραγιόν.Το αγόρασα το καλοκαίρι στην Ιταλία και πέρα του οτι είναι ένα υπέροχο χρώμα μου θυμίζει τις διακοπές μου εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ ενώ δεν βρίσκω εύκολα κόκκινα κραγιόν να μου πηγαίνουν αυτό το έχω καταλατρέψει!!:)

      Διαγραφή
    2. Σοβαρά; χαχα κι άλλο κοινό ούτε εγώ βρίσκω συχνά :Ρ

      Διαγραφή
  18. λάτρεψα το κραγιόν σου από rimmel και με ενθουσίασαν αυτά που πήρες :D . θα το έχω σίγουρα στα υπόψιν αυτό το site!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή