”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Tag 5 product make up


Hello girls! Το σημερινό ποστ είναι ένα tag  που έχω δει σε πολλά μπλογκ τον τελευταίο καιρό! Δεν με έκανε tag κάποια συγκεκριμένη κοπέλα απλά επειδή μου άρεσε πολύ σαν ιδέα είπα να το κάνω. Τι θα γινόταν λοιπόν αν ξαφνικά έχανες όλη τη make up συλλογή σου και έπρεπε να μείνεις με 5 μόνο προϊόντα; Εγώ προσωπικά θα πάθαινα ΠΑΝΙΚΟ! Εκτός λοιπόν από το να τρέχω πανικόβλητη στους δρόμους (υπερβολική Μπέτυ!) σε κατάσταση κρίιισης θα έμενα σίγουρα με τα παρακάτω 5 προϊόντα :


1. L'oreal Rouge Caresse No04 Rose Mademoiselle. Το αγαπώ! Το συγκεκριμένο κραγιόν-lip gloss-lip balm (πολυεργαλείο για τα χείλη τέλος πάντων) το είχα χάσει για έναν ολόκληρο χρόνο (κι όμως είχα κοιτάξει σε όλες μου τις τσάντες αλλά το άτιμο εμφανίστηκε όταν ήθελε αυτό!) γι αυτό και θεώρησα ότι είναι κατάλληλο για το συγκεκριμένο θέμα! Γιατί ξέρω πως ήταν η ζωή μου χωρίς αυτό! Και σας πληροφορώ ότι ήταν δύσκολη (πάλι υπερβολική γίνεσαι Μπέτυ!)... Anyway, το συγκεκριμένο είναι πολύ καλό και για καθημερινό πρωινό μακιγιάζ αν χρησιμοποιήσετε λίγη ποσότητα γιατί δίνει ένα απαλό ροζ χρώμα στα χείλη, αλλά είναι και τέλειο για βράδυ γιατί μπορείτε να το φορέσετε και ως έντονο φούξια! Είναι ενυδατικό αλλά το χρώμα του κρατάει στα χείλη πολύ! Και είναι ωραίο για όλες τις εποχές!

2. Maybelline The Falsies Feather Look Mascara in Glam Black. Ξέρω ότι τώρα θα σας διχάσω γιατί τη συγκεκριμένη μάσκαρα άλλες την αγαπούν και άλλες ουυυυτε να την βλέπουν. Προσωπικά είμαι ουδέτερη. Έκανε τη δουλειά της και αυτό μου φτάνει. Την έβαλα σε αυτό το ποστ γιατί είναι αυτή που χρησιμοποιώ τώρα :P! Δεν δίνει πολύ δραματικό αποτέλεσμα αλλά περισσότερο φυσικό. Μου πήρε λίγο καιρό να συνηθίσω να την χρησιμοποιώ για να δίνει το αποτέλεσμα που θέλω αλλά οκ! Δεν νομίζω όμως να την αγόραζα ξανά.

3.Oriflame Eye Shadow Trio in Smokey Brown. Νομίζω πως φαίνεται πόσο την έχω χρησιμοποιήσει ειδικά τη σαμπανιζέ απόχρωση :P! Έχει τα χρώματα που προτιμώ για το μακιγιάζ μου και για να κάνω και πρωινό και πιο σκούρο βραδινό μακιγιάζ συν ότι η καφέ σκιά μου ταιριάζει και για να γεμίσω τα φρύδια μου συν ότι η σκούρα γκρι είναι τέλεια και για eyeliner συν ότι έχει και δύο πινελάκια σε ένα "κρυφό" συρταράκι στο κάτω μέρος! Τι άλλο να ζητήσω;;

4. Korres Ρόδι Concealer in PC02. Αααχ τι να πρωτοπώ για αυτό το προϊόν! Δεν νομίζω να αλλάξω ποτέ concealer! Πιστεύω αυτό να σας καλύπτει. Είναι τέλειο και όσες δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμα... ΓΙΑΤΙ;;;;;  (να κάνω λέτε ένα review για το συγκεκριμένο;)

5. E.l.f. Studio Cream Blush in Vixen. Από τα καλύτερα ρουζ που έχω χρησιμοποιήσει. Πολύ καλή απόδοση χρώματος, μεγάλη διάρκεια, τεράστια ποσότητα, υπερ-χαμηλή τιμή! Το συγκεκριμένο χρώμα δίνει μια όψη υγείας στη λευκή επιδερμίδα μου και μπορώ να το χρησιμοποιήσω και στα χείλη για μία πιο berry απόχρωση που θα ταιριάζει απόλυτα με το ρουζ μου! :)
 
Αυτά λοιπόν είναι τα 5 προϊόντα που νομίζω ότι μπορούν να μου παρέχουν ένα αξιοπρεπές μακιγιάζ καθημερινό και βραδινό! Δεν θέλω να κάνω tag συγκεκριμένες κοπέλες γιατί έτσι κι αλλιώς δεν μου είστε και πολλές! Οπότε σας παροτρύνω όλες να κάνετε το συγκεκριμένο tag και αν θέλετε μπορείτε να πείτε ότι σας taggara εγώ :P:P!

p.s. Ελπίζω να μην παραβαίνω κάποιο άγραφο νόμο που κάνω το tag από μόνη μου χωρίς να με έχουν taggarei!! :O

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα;; Ποιά είναι τα προϊόντα που δεν θα αποχωριζόσασταν ποτέ;

16 σχόλια:

  1. χαχα πεθανα με την εισαγωγη Μπετυ μου, και εγω θα το κανω αυτο το tag σε λιγες μερες μαλλον χιχι αχ με εβαλες σε σκεψεις για το κονσιλερ του κορρε θελω πολυ να το δοκιμασω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κάνω! Έπρεπε να εξηγηθώ! Αφού αυτοtagαρίστηκα!! Να το δοκιμάσεις! Σου λές δεν έχω δοκιμάσει άλλο! Και κρατάει πααρα πολύ :):)

      Διαγραφή
  2. That lipstick looks like a gorgeous colour!!xox
    Libby-Jade
    libbyjade26.blogspot.co.uk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να το κάνω κι εγώ κάποια στιγμή αυτό το tag!!Πολύ ωραία προιόντα και ειδικά το κραγιονάκι!!
    Μόλις ανακάλυψα το blog σου και μ'αρέσει πολύ!θα χαρώ πολύ να σε δω και στο δικό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το κάνεις και εσύ :):) Σε ευχαριστώ πολύ! Έχω εγγραφεί και στο δικό σου μπλογκ και το παρακολουθώ ανελειπώς :):) Είναι πολύ ωραίοοο !!

      Διαγραφή
  4. Τέλειες επιλογές! Πολύ ωραίο post! Οι σκιές από Oriflame φαίνονται τέλειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Οι σκιές είναι πολύ καλές και ευκολοφόρετες :)

      Διαγραφή
  5. θα τσεκάρω και εγώ του κορέ!!!!χαχα και εγώ έχω αυτό tagar ριστεί πάντως!!!! :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα και καλά έκανες που αυτοtagαρίστηκες :P:P Είναι τέλειο ταγκ! :)

      Διαγραφή
  6. Ωραία πραματάκια! Ναι να κάνεις ένα review για το concealer όταν μπορέσεις! Με έβαλες σε πειρασμό να το δοκιμάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού βλέπω τοσο ενδιαφέρον σίγουρα θα κάνω!! Του αξίζει άλλωστε! χιχι

      Διαγραφή
  7. για το concelear του κορρε οπωσδηποτε review..σκεφτομαι να το παρω..εχω το foundation της ιδιας σειρας και δεν το αλλαζω...πολυ ωραιο ποστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα κάνω θα κανω!!!!! χιχι Το foundation δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αν κρίνω από το concealer θα είναι τέλειο!

      Διαγραφή
  8. Mprabo Betty mou omorfo auto - tag!!Θα συμφωνησω απολυτα με τη γνωμη σου για caress και falsies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ! Ελπίζω να δω σένα να το κάνεις σύντομα! Είναι πολύ ωραίο!;)

      Διαγραφή