”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

September Favourites

Αγαπημένα Προϊόντα Σεπτεμβρίου


Hello my loves! Το πρώτο μου ποστ με αγαπημένα προϊόντα θα δούμε σήμερα! Πως πέρασε έτσι ο Σεπτέμβρης βρε παιδιά;;; ούτε που το κατάλαβα! Πάμε όμως να δούμε τι μου άρεσε αυτό τον μήνα (να σημειώσω ότι επειδή έκανα αρκετά product reviews θα υπάρχουν και "άκυρα" αγαπημένα):


1. Το βιβλιαράκι αυτό το τελείωσα πριν λίγες μέρες. Πρόκειται για το "Πέρα από τη Ρωσία" του Μπράιαν Γκρόουβερ σε συνεργασία με τον Τζιμ Ρίκαρντς, μία ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα που αναφέρεται σε έναν Άγγλο μηχανικό ο οποίος ενάντια σε όλες τις δυσκολίες αποφασίζει ,παραβαίνοντας όλους τους νόμους, να είναι μαζί με την αγαπημένη του διασχίζοντας όλη την Ευρώπη για να είναι κοντά της στη Ρωσία του Στάλιν. Συγκινητική ιστορία που δεν στέκεται μόνο στο αισθηματικό κομμάτι και τον ρομαντισμό αλλά δείχνει αντικειμενικά τις δυσκολίες που πέρασαν οι δύο αυτοί άνθρωποι για να είναι μαζί. Πολύ ωραίο και για τον χουχουλιάρικο καιρό!

2. Το κομμάτι της γκαρνταρόμπας μου που φόρεσα πολύ αυτό τον μήνα είναι ένα ζευγάρι μπαλαρίνες από το Voi & Noi. Πολύ άνετες, με μία χρυσή λεπτομέρεια και τύπου σουέντ ύφασμα με βόλεψαν πολύ τώρα που άρχισε να κρυώνει ο καιρός .

3. Εντάξει τι να πω για αυτήν την κρέμα σώματος! Τα έχω πει όλα σε δυο ποστ που της έχω αφιερώσει (πάτα εδώ και εδώ για να δεις πιο αναλυτικές πληροφορίες για τη συγκεκριμένη). Ελάχιστες φορές φόρεσα άρωμα αυτόν τον μήνα γιατί η συγκεκριμένη με κάλυπτε απόλυτα. Μόνο αυτό θα πω! :P

4. Το μιαμ μιαμ φαγητάκι-σνακ του μήνα είναι οι μπάρες δημητριακών Special K με σοκολάτα και raspberry. Απλά απολαυστικές, τέλειες και για πρωινό και για ένα σνακ αν σου έρθει λιγούρα στη διάρκεια της ημέρας. Yummy yummy in my tummy!!

5. Ένα προϊόν μακιγιάζ που χρησιμοποιούσα ανελλιπώς κάθε μέρα ήταν το Lasting Contour Pencil της Erre Due  Νο22. Ένα nude που χρησιμοποιούσα στο εσωτερικό του ματιού! Τέλειο, πολύ σταθερό αλλά και μαλακό όταν το εφαρμόζεις ιδανικό και για ένα ματ highlight κάτω από το φρύδι.

6. Μία σκιά που θυμήθηκα μετά από καιρό είναι η σαμπανιζέ απόχρωση από τη διπλή παλέτα της Radiant στην απόχρωση Evening Seduction. Την άπλωνα σε όλο το κινητό βλέφαρο με ένα πινελάκι που θα σας δείξω πιο κάτω και δεν έβαζα τίποτα άλλο. Το κακό είναι ότι την έχω αγοράσει δύο φορές αλλά και τις δύο μου έχει σπάσει η καφέ απόχρωση :(


7. Το ρουζ αυτό το αγόρασα την άνοιξη αλλά καθώς μπαίναμε στο καλοκαίρι το φορούσα όλο και λιγότερο γιατί είναι πολύ ανοιχτόχρωμο. Τώρα όμως που το δέρμα μου γίνεται ξανά λευκότερο άρχισα να το χρησιμοποιώ ξανά και μου αρέσει πολύ γιατί είναι πολύ φυσικό με λίγη γυαλάδα. Πρόκειται για το E.l.f Studio Blush in Peachy Keen.


8. Το πινελάκι που σας έλεγα είναι το Eyeshadow Brush από τα H&M το οποίο είχα επίσης ξεχασμένο στο νεσεσέρ μου για αρκετό καιρό αλλά είναι από τα αγαπημένα μου και είναι πολύ οικονομικό.


9. Τα δαχτυλιδάκια μου από το Pink Woman τα λάτρεψα και τα φορούσα καθημερινά τον περασμένο μήνα.


10. Το τελευταίο μου αγαπημένο για αυτό το μήνα είναι μία αμερικάνικη σειρά. Αφού τελείωσε το Pretty Little Liars (όσες είδατε το finale και μιλάγατε μόνες σας, σας κατανοώ απόλυτα έκανα κι εγώ ακριβώς το ίδιο!) και ξέμεινα από σειρές είπα να ξεκινήσω τη συγκεκριμένη που λέγεται Twisted. OMG ήταν η αντίδρασή μου σε αυτή τη σειρά! Τέλεια απλά, ισάξια με το Pll!

Ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα για αυτόν τον μήνα;

14 σχόλια:

  1. Τέλεια όλα, κι έχουμε μερικά κοινά! Το πινελάκι των Η&Μ ας πούμε το θεωρώ απ'τα καλύτερα για blending, πήρα και δεύτερο κιόλας να έχω για να καταλάβεις. Επίσης τις ίδιες μπαλαρίνες ακριβώς έχω κι εγώ από Accessorize, ανήκουν βέβαια στην προπέρσινη χειμωνιάτικη συλλογή τους! Δεν το πιστεύω ότι έχουν τις ίδιες και σ'άλλο μαγαζί! Πολύ ωραία και σε μαύρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι! Και εγώ για blending το είχα πάρει αλλά είναι πολύ καλό και για να απλώνεις τη σκιά! Οι μπαλαρίνες υπάρχουν και με δερματίνη νομίζω και κάνουν 9,90 (ούτε καν 10!!!!). Να τις δοκιμάσεις οπωσδήποτε! Είναι και παρα πολύ άνετες!!

      Διαγραφή
  2. ειμαι και γω σε αναζητηση νεα σειρας..αληθεια ειναι τοσο καλη αυτη??θα την τσεκαρω οπωσδηποτε πολυ ωραιο ποστ

    vaso by mybeautymap.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι παααρα πολύ καλή!!! Αλλά αν δεν έχεις δει Pretty little liars δες αυτό πρώτα και μετά το Twisted!!!

      Διαγραφή
  3. πολύ ωραία!!το pll θα βγάλει καινούριο επεισόδιο το haloween!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφα όλα τα πραγματάκια που έχεις στα αγαπημένα σου!
    Τα δαχτυλίδια από pink τα είδα κι εγώ, αλλά φοβήθηκα να τα πάρω μήπως τυχόν δε μου κάνουν.. Αλλά πήρα κάποια άλλα, τα οποία ενώ είναι όμορφα, βγάζουν αυτό το ενοχλητικό μπλε στα δάχτυλα και δε φεύγει με τίποτα! Χιχι
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σε μένα το ίδιο κάνουν όλα τα δαχτυλίδια. Αλλά τα περνάω με διάφανο μανό και κρατάνε για πολυ καιρό. Και αν δω ότι φευγει το μανό απλά το ξαναπερνάω! Δοκιμασέ το:)

      Διαγραφή
    2. Ααααα και το είχα σκεφτεί, αλλά μετά το μετάνιωσα και λεω χαζομάρα θα κάνω :Ρ χιχιχι
      Σε ευχαριστώ πάντως, τώρα θα το κάνω σίγουρα :D

      Διαγραφή
    3. Όχι όχι καθόλου χαζομάρα! Καντο και θα δεις πόσο θα κρατησουν όλα το χρώμα τους και ούτε πράσινα δάχτυλα ούτε τίποτα!!

      Διαγραφή
  5. Τέλεια τα προϊόντα του Σεπτέμβρη...Καλό μήνα!!!

    Φιλιά
    Chadlen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελεια ολα Μπετυ μου, οι μπαλαρινες σκετη γλυκα ειναι....και εγω εχω το αλλο πινελο απο τα hm που ειναι διπλο για eyeliner+σκια και ειναι απλα τελειο, θα παρω κι αυτο σιγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Kate!! Το πινελάκι το διπλό το έχω και εγώ ήταν τα δύο πρώτα μου πινέλα αυτά! Μάλιστα νόμιζα ότι το είχα χάσει και το αγόρασα και δεύτερη φορά και τώρα εχω δύο, ένα για gel eyeliner και το άλλο για να γεμίζω τα φρύδια μου :P:P

      Διαγραφή