”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Product review: Sleek Makeup

My Sleek Products:

Πριν λίγο καιρό αποφάσισα να κάνω μια παραγγελία από την εταιρία Sleek Makeup. Είχα ακούσει πολλά για τα προϊόντα της και όταν είδα ότι στέλνουν και στην Ελλάδα (με όχι και πολύ ακριβά έξοδα αποστολής) δεν μπόρεσα να αντισταθώ! Παρήγγειλα λοιπόν τρία πραγματάκια!

1.Το Blush by 3 στην απόχρωση Lace(13.00 ευρώ)
2.To Face Contour Kit στην απόχρωση Light(7.99 ευρώ)
3.Το True Lipstick Colour στην απόχρωση Coral reef(5.99 ευρώ)
Η γενική μου άποψη για την Sleek Makeup είναι ότι παρέχει προϊόντα αρκετά καλής ποιότητας σε πολύ προσιτές τιμές και με μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και φόρμουλες για να διαλέξει κάθε κοπέλα αυτό που της ταιριάζει! Kαι αν δεν θέλετε να παραγγείλετε από το ίντερνετ πληρώνοντας και έξοδα αποστολής (δηλ. 3.65Ε) μπορείτε πάντα να επισκεφτείτε τα Sephora τα οποία κατά καιρούς φέρνουν κάποια προϊόντα, κυρίως παλέτες σκιών.

To Blush by 3 είναι μια παλέτα με τρία ρουζ σε αρκετά έντονες (εκ πρώτης όψεως) αποχρώσεις. Οι δυο είναι matte ενώ η μεσαία είναι ιριδιζουσα, shimmery, η οποία λένε ότι είναι πιστό αντίγραφο του Nars Orgasm. Το πρώτο χρώμα είναι ένα neon κοραλί-πορτοκαλί και ονομάζεται Chantilly, το δεύτερο ονομάζεται Guipure και είναι ένα ροδί με χρυσό shimmer( τέλειο για το καλοκαίρι) και το τρίτο ονομάζεται crochet και είναι ένα κοραλοκόκκινο έντονο χρώμα! Η απόδοση χρώματος είναι καταπληκτική αλλά είναι εύκολο να "χτίσεις" το χρώμα ανάλογα με το πόσο έντονο το θες. Επίσης έχω δοκιμάσει να αναμείξω τα χρώματα μεταξύ τους και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό!

Το Face Contour Kit αποτελείται από ένα Bronzer και ένα Highlighter. Πήρα την πιο ανοιχτή απόχρωση  αλλά υπάρχει medium και dark για να διαλέξετε ανάλογα με το δικό σας τόνο επιδερμίδας! Το bronzer είναι ιδανικό για εμάς τις πιο ανοιχτόχρωμες γιατί δεν έχει πορτοκαλί τόνους αλλά δεν δείχνει και "βρώμικο" επάνω στο δέρμα. To highlighter είναι όμορφη απόχρωση και για λάμψη στα ζυγωματικά αλλά και για την εσωτερική γωνία των ματιών και κάτω από το φρύδι.

Τέλος, το Τrue Colour Lipstick (Coral Reef) είναι ένα έντονο κοραλλί χρώμα (ταιριάζει πολύ με το τρίτο ρουζ) αρκετά ενυδατικό. Το συγκεκριμένο είναι Sheen δηλαδή με λίγη γυαλάδα αλλά η σειρά έχει και matte αποχρώσεις! Η απόχρωση μοιάζει αρκετά με το Las Vegas της Μac μόνο που το Coral Reef είναι πιο neon και λίγο πιο ροζ. 

Ελπίζω να απολαύσατε το σημερινό (αρκετά μεγάλο :P) post! Θα τα πούμε ξανά σε μερικές μέρες!

10 σχόλια:

  1. Λατρευω Sleek και τα απολαυσα το ποστ ιδιαιτερα!!Υπερποχες φωτο και καλη αρχη!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!! Και εγώ τα αγαπώ τα Sleek!!Σίγουρα θα γίνει κι άλλη παραγγελία σύντομα:P

      Διαγραφή
  2. Καλή αρχή!
    Πολυ όμορφο ποστ! Θέλω παρα πολυ να δοκιμάσω το face contour kit!
    Φαίνεται υπέροχο!

    http://beautyswings.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ!!:) Το Face Contour το έχω καταευχαριστηθει!! Ειδικά το μπρονζερ! Όλο το καλοκαίρι το έβαζα κ όλοι μου έλεγαν πόσο έχω μαυρίσει! Φαίνεται πολύ φυσικό στο δέρμα!

      Διαγραφή
  3. Αχ θέλω και τα 3 πράματα που πήρες, πρωτότυπο ε;; Χαχαχαχα! Πολύ όμορφα! :)

    Το ξέρεις ότι έχεις λεκτική επαλήθευση στα σχόλια; x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα έτσι γίνεται! Δεν σου φτάνουν ποτέ όσα έχεις:P!! Tι εννοείς για τη λεκτική επαλήθευση; Πρέπει να ανησυχήσω;;;; :P :P (όπως καταλαβαίνεις είμαι λιιιιγο καινούργια και δεν έχω ιδέα τι μου γίνεται!χαχα)

      Διαγραφή
    2. Ναι ρε γαμώτο, άσε!! Χαχαχαχα! Είναι αυτό που πληκτρολογείς λέξεις και αριθμούς για να αποδείξεις ότι δεν είσαι ρομπότ! Σίγουρα το έχεις δει σε άλλα blogs!

      Διαγραφή
    3. Aαααα οοκ! Κατάλαβα! Σε eυχαριστώ για τη βοήθεια!! :P

      Διαγραφή
  4. Φοβερο το κραγιον,με το που το ειδα ειπα οτι μοιαζει με ενα απο MAC αλλα διαβαζοντας παρακατω καταλαβα που το χα ξαναδει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα χείλη ευτυχώς είναι διαφορετικά (αρκετά ώστε να δικαιολογήσω την αγορά μου :P)!

      Διαγραφή