”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Nails of the day

Candy Nails



 Γεια σας κορίτσια μου!! Το σημερινό ποστ είναι ένα ακόμη nail design αρκετά εύκολο αλλά και εντυπωσιακό, ιδανικό για τις εξόδους του σαββατοκύριακου! Μου θυμίζει αρκετά ζαχαρωτό ή εκείνα τα γλυκάκια με τη χρωματιστή τρούφα (μιαμ μιαμ!) γι' αυτό και το ονόμασα candy nails! Και ναι αυτό που αχνοφαίνεται είναι σουφλέ σοκολάτας με παγωτό (έτσι για να σας κολάσω λίγο:P:P).
 Το βασικό χρώμα που χρησιμοποίησα για το μανικιούρ μου είναι ένα ανοιχτόχρωμο λιλά προς το μπλε, λίγο shimmery (νομίζω ότι μοιάζει κάπως με το bikini so teeny από essie) το οποίο αγόρασα από έναν πάγκο στην σχολή μου (κι όμως!) και κόστιζε 1 ευρώ!! Η εταιρία λέγεται ANNIE Paris (τετράγωνο μπουκαλάκι με μαύρο καπάκι) no339 και ό,τι μανό έχω αγοράσει έχει βγει καταπληκτικό! Δυστυχώς δεν ξέρω που μπορείτε να βρείτε τα συγκεκριμένα μανό, αν όμως τα πετύχετε κάπου μην διστάσετε να τα δοκιμάσετε!




 Όσον αφορά τα δύο accent nails χρησιμοποιήσα ένα απλό άσπρο μανό και από πάνω πέρασα δύο ήδη glitter αναμεμιγμένα. Ένα ροζ της wet n wild (E456G-Sparked) και ένα πολύχρωμο με διάφορα μεγέθη glitter από τα Η&Μ (sparkling rainbow) το οποίο ήταν limited edition αλλά η εταιρία βγάζει κάθε χρόνο παρόμοια! Και τώρα το πιο "διασκεδαστικό" κομμάτι! Επειδή μου φαινόταν υπερβολικά sparkly το αποτέλεσμα (και δεν ήμουν σε τέτοια διάθεση) πέρασα πάνω από το glitter μία στρώση από ένα μπεζουλί σχετικά διάφανο μανό (από αυτά που χρησιμοποιούμε για το γαλλικό;;;) και έδωσε ένα τέλειο milky εφέ! Κάτι σαν τα indie polishes* που υπάρχουν στο εξωτερικό;; Το μανό αυτό είναι από την εταιρία Victoria που υπάρχει στα Jumbo! Τέλος πέρασα το top coat μου και το μανικιούρ μου είναι έτοιμο!!

 *Indie Polishes ονομάζονται τα χειροποίητα (συνήθως) μανό με διάφορα ήδη glitter σε διάφορα σχέδια και χρώματα που δίνουν ένα ξεχωριστό εφέ στα νύχια (π.χ click here). Μοιάζουν με κάποια που έχει βγάλει και η Maybelline και L'oreal.

 Εσείς θα κάνατε κάτι τέτοιο στα νύχια σας; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα μανό; Έχετε βρει κάπου παρόμοια μανό που να δίνουν τέτοιο εφέ;

20 σχόλια:

  1. Φοβερο φιλεναδα!!!!!Τα μανο Annie ειναι σε ολα τα καταστηματα τυπου 1 ευρω (πχ Τιταν) τα βρισκεις πανευκολα!Οσο για το μανικιουρ φαινεται προσεγμενο και γεματο φαντασια!Με το που το ειδα αναρωτιομουν πως το κανες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Barbie μου!! Δεν το ήξερα οτί υπάρχούν σε αυτά τα καταστήματα!! Πάντως αν τα ξαναβρώ σίγουρα θα πάρω κι αλλα :)!

      Διαγραφή
  2. Πωπω!!! Σαν ζαχαρωτά είναι πραγματικά...Θα το προσπαθήσω κι εγώ αν και με πιο σκούρες αποχρώσεις που συνήθως βάφω τα νύχια μου!!!

    Και το σουφλέ σκέτη κόλαση!!!

    Chadlen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ θα προσπαθήσω να το κάνω με πιο σκούρα χρώματα αλλά κάποια στιγμή τον χειμώνα! Όπως βλέπεις ακόμα δεν μπορώ να αποχωριστώ τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις!! Και το σουφλε είναι αδυναμία! Ααστα :P:P

      Διαγραφή
  3. Μα καλα τι σκεφτηκες? χαχα υπεροχα ειναι και γενικα τελειο το λιλα-γαλαζιο τελειο και το gliter πολυ γλυκουλι και τα χερια σου και το σχημα των νυχιων σου και το σουφλε απο πισω χαχα Μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα σε ευχαριστώ πολύ!! Είδες τι σκέφτεται κανείς όταν βαριέται;; :P:P

      Διαγραφή
  4. τι ωραίο νυχάκι μου έδωσες ιδέα,δε θα σκεφτόμουν να αναμείξω δύο γκλίτερ για να βγει αυτό το αποτέλεσμα,νόμιζα πως θα ήταν ένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι και βολικό γιατί δεν χρειάζεται να αγοράζεις συνέχεια καινούργια μανό αν έχεις τα έχεις βαρεθεί!! :)

      Διαγραφή
  5. ποπο τελειο αποτελεσμα!!!
    σε περιμενω και στην δικη μου σελιδα!!!

    http://nickysbeautystarlight.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πάρα πολύ ωραίοοοοο :) είναι της μόδας φέτος τα glitter και θα προμηθευτώ κάποιο σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ παλιά δεν ήμουν πολύ του glitter αλλά τα τελευταία χρόνια το χρησιμοποιώ πολύ! Περνάω βέβαια και φάσεις που δεν θέλω ούτε να το βλέπω!! :P Τι να πεις..! :P:P

      Διαγραφή
  7. Αχ τι γλυκούλι! Ναι θα το δοκίμαζα σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πραγματικά υπεροχα!!!!!!!!!!!!! οτι πρεπει για φθινωπορο. δε νονιζω οτι εχω αντιστοιχα χρωματα αλλα θα ψαξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να το κάνεις με όποια χρώματα θέλεις!!Θα ήταν πολύ ωραία και με κίτρινο ή με ένα σκούρο πορτοκαλί στα νύχια και ένα χρωματιστό glitter στα άλλα δύο!! :)

      Διαγραφή