”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Korres Body Milks: Basil Lemon & Bergamot Pear Review


Γεια σας κορίτσια μου! Σήμερα αποφάσισα να σας μιλήσω για μία αγαπημένη από όλες τις Ελληνίδες ,πιστεύω, εταιρία! Αναφέρομαι στον λατρεμένο Κορρέ που όλες λίγο πολύ έχουμε τιμήσει και μας κάνει να αισθανόμαστε ότι και εμείς στην Ελλάδα έχουμε καλά προϊόντα που στο εξωτερικό θεωρούνται High End!Το πήρα λίγο πατριωτικά το θέμα εε;;; :P

Το προϊόν του Κορρέ για το οποίο θα σας μιλήσω είναι τα Body Milks του. Γαλακτώματα σώματος με 93% φυσικά συστατικά, σε διάφορες μυρωδιές για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει! Αφού σας είχα μιλήσει και για την προσφορά του Ikeapharm θεώρησα σωστό να κάνω και αυτό το review για όποια σκοπεύει να αγοράσει κάποια κρεμούλα σώματος και δεν ξέρει ποια να διαλέξει!
Το πρώτο μου Body Milk το αγόρασα πέρσι το χειμώνα και είναι το Basil Lemon-Βασιλικός Λεμόνι. Είναι η αγαπημένη μου μυρωδιά, πολύ φρέσκια και αναζωγονιτική. Δυστυχώς έχω την υποψία (ελπίζω να μην γίνει βεβαιότητα!) ότι το συγκεκριμένο γαλάκτωμα η εταιρία έχει σταματήσει να το κυκλοφορεί! Αν έχω δίκιο τότε εκφράζω προσωπικώς τα παράπονά μου γιατί πρόκειται για μία από τις πιο ωραίες και μοναδικές μυρωδιές που έχω μυρίσει ποτέ (κ.Κορρέ σε εσάς μιλώ:P)!!! Ελπίζω να το βρω σε κάποιο κατάστημα γιατί ούτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας ούτε σε online φαρμακείο τη βρίσκω! Πανικός! Καταλαβαίνετε.... Τέλος με τη γκρίνια τώρα πάμε να μιλήσουμε για τα προϊόντα! 




Όλα τα Body Milks έχουν ελαφριά σύσταση, είναι πολύ ενυδατικά και απορροφώνται αμέσως από την επιδερμίδα. Επειδή περιέχουν κατά κύριο λόγο φυσικά συστατικά είναι ιδανικά και για εμάς που έχουμε ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα. Κυκλοφορούν σε πολλές μυρωδιές ενώ κατά καιρούς βγαίνουν και κανούργια ή σε Gift Sets με μυρωδιές αντίστοιχες με τα αρώματα του Κορρέ. Προσωπικά δεν βρίσκω κανένα αρνητικό σε αυτά. Είναι ό,τι ακριβώς ζητάω από μία κρέμα σώματος! Το άρωμά τους διαρκεί πολλές ώρες αλλά δεν είναι και υπερβολικά έντονο.

<3Το Basil Lemon όπως είπα και πιο πάνω είναι μία φρέσκια, δροσερή,υπόξινη μυρωδιά αρκετά λεμονάτη αλλά σίγουρα καταλαβαίνεις και τον βασιλικό.

<3Το Αχλάδι Περγαμόντο (σας το έδειξα και στο haul μου) δίνει μία αίσθηση φρεσκάδας στο δέρμα με τη γλυκιά, λίγο φρουτένια και με τόνους εσπεριδοειδών μυρωδιά του. Είναι ιδανικό για όλο το χρόνο γιατί δεν είναι ούτε πολύ φρουτώδες για να ταιριάζει μόνο το καλοκαίρι ούτε πολύ βαρύ μόνο για το χειμώνα!

Στην συλλογή μου υπάρχει και το Γάλα Καρύδας (για το οποίο δεν έχω φωτογραφία). Ένα μίνι review και φωτογραφία του μπορείτε να δείτε εδώ. Αυτό για μένα θα είναι το φθινοπωρινό μου γαλάκτωμα με την αρκετά γλυκιά μυρωδιά του και τους ζεστούς τόνους καρύδας και βανίλιας είναι ιδανική για τους πιο κρύους μήνες που έρχονται!
Για όλα τα παραπάνω έχω και τα αντίστοιχα shower gels αφού μου αρέσει να ταιριάζω τις μυρωδιές του αφρόλουτρου με την κρέμα σώματος ή και να τις μπλέκω μεταξύ τους (κάνοντας το δικό μου κοκτέιλ περιποίησης σώματος :P :P)
Γενικά αγαπώ (όπως φάνηκε ήδη) τα Body Milks Korres για τους ιδιαίτερους συνδυασμούς αρωμάτων και την ιδανική για μένα σύσταση αλλά και για το γεγονός ότι είναι αρκετά οικονομικά (περίπου 8Ε) ενώ περιέχουν αρκετή ποσότητα προϊόντος (200ml). Θα τα βρείτε εύκολα στα καταστήματα Korres (Ερμού και The Mall) αλλά και σχεδόν σε όλα πλέον τα φαρμακεία!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα; Σας αρέσουν; Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καινούργιο;
                                                               kisses

12 σχόλια:

  1. Λατρευω και εγω κορρε, αλλα δεν εχω δοκιμασει καποιο απο αυτα, ωραια φαινονται! Πολυ ωραιο review ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τα body milks έχω δοκιμάσει μόνο το Jasmine και το λατρεύω!! Το αχλάδι περγαμόντο θα είναι το επόμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι σίγουρη ότι το αχλάδι περγαμόντο θα το λατρέψεις. Το Jasmine το έχω μυρίσει μόνο σε shower gel και μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά αν και δεν είμαι πολύ φαν της συγκεκριμένης μυρωδιας! :)

      Διαγραφή
  3. Εγώ χρησιμοποιώ ενυδατικές κρέμες από κορρε και σαπούνια και μου αρέσουν πολύ...Αλλά αυτές οι μυρωδιές φαίνονται πραγματικά ιδιαίτερες και αναζωογονητικές. Πόσο κοστίζει το shower gel και πόσο τα body milks?

    Chadlen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ χρησιμοποιώ την ενυδατική προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες και είμαι πολύ ευχαριστημένη! Τα body milks κοστίζουν 7 ευρώ και τα αφρόλουτρα 4,50 αλλά συχνά βρίσκεις προσφορές 1+1! :)

      Διαγραφή
  4. δεν έχω δοκιμάσει ακόμη κάτι από κορέ,πέρα από κρέμα ημέρας!!!αλλά τρελαίνομαι για μυρωδιές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ καλά όλα του τα προιόντα! Ειδικά τα γαλακτώματα είναι αγαπημένα μου! Και έχουν μεγάλη ποικιλία σε μυρωδιές! :)

      Διαγραφή
  5. Πολυ ομορφο το post σου!Εγω εχω δοκιμασει αυτη με αρωμα κιτρου!Ειναι φανταστικη και κραταει για ωρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστωω!!!! :D Αυτή δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα!! χιχι!

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραίο post!! Τα είχα δει στο φαρμακείο αλλά δεν ήμουν και πολύ σίγουρη.Τώρα όμως... τη Δευτέρα θα πάω να πάρω να δοκιμάσω!φιλιά
    thebeautyinthelife.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή