”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ikeapharm Haul: Korres, Apivita, La Roche-Posay

Γεια σας κορίτσια! Πριν κάποιες μέρες παρήγγειλα από ένα online φαρμακείο (http://www.ikeapharm.com) κάποια πραγματάκια γιατί είχα ξεμείνει από ενυδατική και αφού είχε αρκετά καλές προσφορές είπα να μοιραστώ μαζί σας τις αγορές μου και τις εντυπώσεις μου από το site!

Είχε αρκετά καλές προσφορές σε προϊόντα Kορρές και Apivita (-30% και άνω) αλλά και σε άλλες γνωστές εταιρίες και φυσικά δεν περιορίστηκα να αγοράσω μόνο την ενυδατική που χρειαζόμουν!! (πώς να κρατηθώ όταν έχει τα γαλακτώματα σώματος 5Ε;;;;). To gift set άγριο τριαντάφυλλο για ξηρές επιδερμίδες προορίζεται για την αδερφή μου. Περιέχει την ενυδατική κρέμα και μία κρέμα ματιών δώρο. Η αρχική του τιμή ήταν 38Ε, με την έκπτωση όμως έκανε 13Ε!! Τα υπόλοιπα προϊόντα που αγόρασα είναι:
1.Korres Body Milk Γάλα Καρύδας (4.90Ε). Αυτό το γαλάκτωμα το έχω χρησιμοποιήσει δύο φορές και το έχω ήδη αγαπήσει. Είχα ήδη το shower gel οπότε ήξερα περίπου πως θα μυρίζει. Είναι μία μυρωδιά καρύδας μαζί με βανίλια (πολύ ωραία!) και διαρκεί στο σώμα πολύ ώρα! (το χρησιμοποιήσα το βράδυ και μύριζε και όλη την επόμενη ημέρα! Ούτε άρωμα έτσι!!)

2.Korres Body Milk ΑΧΛΑΔΙ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ (4.90Ε). Πολύ φρέσκια και καθαρή μυρωδιά, λίγο φρουτένια! Και σε αυτό έχω το αντίστοιχο shower gel! (λατρεία!!)

3.Apivita Express Μάσκα Ματιών για Μαύρους Κύκλους και Σακούλες με Ginkgo Biloba (1.92E). Έρχεται σε δύο φακελάκια που σίγουρα σας βγάζουν από τρεις εφαρμογές το καθένα.

4.Korres Concealer Ρόδι για Λάμψη και Υψηλή Κάλυψη (10.36Ε). Δεν το αλλάζω με τίποτα! Τέλεια κάλυψη, το κατάλληλο χρώμα για μαύρους κύκλους και δεν ενοχλεί το λιπαρό μου δέρμα καθόλου. Δεν γινόταν να μην στοκάρω ένα ακόμη σε περίπτωση που μου τελειώσει αυτό που χρησιμοποιώ. :P

5.Korres Ρόδι Ρυθμιστική Κρέμα-Gel Ενυδάτωσης για Λιπαρές και Μικτές Επιδερμίδες (11,76E). Αυτή είναι η αιτία για όλες τις αγορές!:P Την χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο και την αγάπησα τόσο ώστε να μην χρειαστεί να ψάξω για κάποια καινούργια.

6.Korres Lip Butter (4.76Ε). Αρχικά ήθελα να πάρω το mango (το οποίο κάπου έχασα το καλοκαίρι :( ) αλλά με ενημέρωσαν ότι ήταν out of stock και έτσι πήρα το ρόδι!

7.LA ROCHE - POSAY EFFACLAR A.I. (8.18Ε). Αλλάζει ο καιρός και το λιπαρό μου δέρμα μάλλον δεν χαίρεται και πολύ (κλασικό ξέσπασμα ακμής μετά από το καλοκαίρι...). Είπα κι εγώ να δοκιμάσω την φημισμένη σειρά Effeclar.

Overall Thoughts: Συνιστώ την ιστοσελίδα του Ikeapharm ανεπιφύλακτα. Έχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πάρα πολύ συμφέρουσες προσφορές. Η εξυπηρέτησή τους ήταν πολύ καλή. Μάλιστα με πήραν τηλέφωνο για να ενημερώσουν ότι δεν υπήρχε το lip butter και αν θα ήθελα να πάρω κάτι άλλο. Χρησιμοποιούν τη Γενική Ταχυδρομική και τα πράγματα φτάνουν στην πόρτα σου μέσα τη δεύτερη μέρα της παραγγελία σου. Έχουν διάφορες επιλογές τρόπου πληρωμής συμπεριλαμβανομένης και της αντικαταβολής που βολεύει πολύ ειδικά αν δεν έχεις κάρτα για online αγορές! Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 3.50Ε αλλά για αγορές άνω των 49Ε είναι δωρεάν. Επίσης έστειλαν κάποια δειγματάκια (ενυδατικές της Apivita και της Avenne) γεγονός που εκτίμησα αρκετά!

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα; Ποιες θα είναι οι μελλοντικές αγορές; Θα αγοράζατε από αυτή την ιστοσελίδα; Πείτε μου στα σχόλια!
                                                                    kisses

17 σχόλια:

  1. Δεν έχω αγοράσει ποτέ online καλλυντικά, αλλά αν έχουν τόσο καλές προσφορές νομίζω πως αξίζει τον κόπο...

    Chadlen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά αξίζει τον κόπο! Και ειδικά με την επιλογή της αντικαταβολής που προσφέρει το συγκεκριμένο site είναι και πολύ εύκολο! Επίσης το ikeapharm είναι και κανονικό φαρμακείο στα Άνω Λιόσια οπότε δεν φοβάσαι μήπως τα προιόντα που αγοράσεις δεν σου βγουν καλά!

      Διαγραφή
  2. Έχω δοκιμάσει ενυδατική κρέμα Korres και έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένη! Αγαπημένη μου παρόλα αυτά είναι της La Roche - Posay!

    Evi xoxo

    The Notebook of a Fashion Lover

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ τη La Roche-Posay τώρα την δοκιμάζω για πρώτη φορά αλλά νομίζω ότι θα μείνω αρκετά ευχαριστημένη!! :D

      Διαγραφή
  3. Οταν δοκιμασεις την μασκα της apivita να μας πεις εντυπωσεις!Θελω κι εγω να την παρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την έχω χρησιμοποιήσει ήδη δύο φορές αλλά ακόμα δεν μπορώ να εκφέρω άποψη! Θα σας κάνω ολοκληρωμένο review!! :)

      Διαγραφή
  4. Αγαπώ τα προϊόντα Korres και Apivita!!
    Πολύ ωραία όλα!!

    Beautyholics2013 :)


    http://beautyholics2013.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είναι πολύ καλά και είναι ωραίο που είναι ελληνικές εταιρίες! :)

      Διαγραφή
  5. Καλώς σε βρήκα :)
    Με γεια σου κιόλας!! Θα χαιρόμουν να μας πεις τις εντυπώσεις σου για την Effaclar A.I..

    Φιλάκια
    Claire
    http://notebookofclaire.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου:):) Σκοπεύω να κάνω ένα ποστ αλλά θέλω να περάσει λίγος καιρός που την χρησιμοποιώ για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη!! Σε ευχαριστώ πολύ για την εγγραφή! Μόλις εγγράφηκα και εγώ στο δικό σου blog!!!

      Διαγραφή
  6. Πολύ όμορφη η αγορά σου!! Εχω το lip balm του κορρέ και μου αρέσει υπερβολικά πολύ! Κάνει τα χείλια ζουμερά και γλυκά! Το μόνο που μου τη σπάει είναι που πρέπει να βάζω το χέρι για να πάρω προϊόν με αποτέλεσμα να μην το παίρνω ποτέ μαζί μου όταν είμαι έξω..

    Έχω και της effaclar (εχω κάνει και αναλυτικό review στο blog μου αν θες να το δεις και για την κρέμα duo της ίδιας σειράς) και έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένη!!!

    Φιλιά! glaminthebeauty.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Και για μένα το μόνο αρνητικό για το lip bulm είναι αυτό που λες!! Κατά τα άλλα όμως είναι πολύ καλό!!
      Σίγουρα θα δω το review σου:) Με ενδιαφέρει μία άποψη και για την duo γιατί σκεφτόμουν να την αγοράσω!

      Διαγραφή
  7. To gift set ηθελα να το παρω δωρο στη μητερα μου , το εχεις δοκιμασει? Ειναι καλο?!
    (Ειμαι το νεο σου μελος. Φιλακια πολλα και καλες γιορτες ! )
    http://feminityworld.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το gift set το εχει παρει η αδερφη μου! Αλλα απο οσα λεει πραγματικα αξιζει παρα πολυ! Μυριζει υπεροχα και η ενυδατικη ειναι ιδανικη για τις ξηρες επιδερμιδες! Και η κρεμα ματιων κανει παρα πολυ καλη δουλεια! Εχει κανει review για αυτην η αδερφουλα εδω: http://mintfloraldiary.blogspot.gr/2013/12/sisters-sunday-post-dark-circles-101.html
      Αν θες να δεις λιγα παραπανω!
      Σε ευχαριστω πολυ για την εγγραφη! Μολις εγινα κι εγω μελος στο μπλογκ σου!
      Θα χαρω να τα ξαναπουμε!!:):) Φιλακια!

      Διαγραφή
  8. η κρεμα του κορρέ με ρόδι ειναι καταλληλη για καλοκαιρι-ανοιξη?
    εχει spf?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Spf δεν εχει ειναι καθαρα ενυδατικη για λιπαρα δερματα. Παντως δεν βγαζει περισσοτερη λιπαροτητα στο δερμα κατα τη διαρκεια της ημερας που ειναι ενα προβλημα ειδικα την ανοιξη και το καλοκαιρι που εχει πολυ ζεστη!

      Διαγραφή