”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Fall Inspiration #3

Picks for Fall


Γειά σας κορίτσια! Το σημερινό post είναι ένα ακόμα fall inspiration με επιλογές ρούχων και όχι μόνο για το φθινόπωρο! Από την άνοιξη και το καλοκαίρι σε όλα τα runways κυριάρχησε το άσπρο-μάυρο και το trend συνεχίζεται και το χειμώνα! Είναι κλασικός συνδυασμός και δύσκολα πέφτεις έξω αν τον επιλέξεις.

 Όλα τα μαγαζιά έχουν κατακλυστεί με τα χρώματα αυτά και εγώ τα ενσωμάτωσα στο συγκεκριμένο outfit στα παπούτσια και το λεπτό πλεκτό με τα αστεράκια από τα H&M (και πάλι must have! Τα αστεράκια φέτος είναι παντού!) όπως και στην τσάντα. Για παντελόνι επέλεξα ένα κόκκινο skinny jean που κάνει το σύνολο πιο ροκ και δίνει λίγο χρώμα παραπάνω (μην ψυχοπλακωθούμε με τα μαύρα από το Σεπτέμβρη! Το χειμώνα τι θα φοράμε;). Για τις πιο τολμηρές (στις οποίες σίγουρα δεν συμπεριλαμβάνομαι) επέλεξα ένα flappy hat σε γκρι χρώμα για αν εξισορροπήσει με τα υπόλοιπα χρώματα.
Τα παπούτσια είναι μαύρα studded loafers για να είστε άνετες και fashionable όλη μέρα! Την τσάντα θα την βρείτε επίσης στα H&M. Tα κρόσσια είναι τέλεια και δίνουν έναν πιο ανέμελο τόνο.Το δαχτυλίδι μπορείτε να το βρείτε στα Bershka και είναι ένα γλυκύτατο γατάκι (εγώ το έχω αγοράσει σε χρυσό από το e-bay).
Για τα χείλη διάλεξα ένα κλασικό κόκκινο που κάνει το όλο outfit να μοιάζει με κάτι που θα φορούσε η Taylor Swift! Το κραγιον είναι το Riri Woo από MAC και η σκιά είναι ένα γίηνο shimmery γκρι της Seventeen για να ταιριάξει με το έντονο, φλογερό κόκκινο στα χείλη!

Ελπίζω να βρήκατε ενδιαφέρον το σημερινό post. Πείτε μου στα σχόλια αν ξεχωρίσατε κάποιο από τα παραπάνω κομμάτια. Ποια είναι τα δικά σας fall must haves;
                                                                       kisses

6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Τα loafers ειναι οντως τελεια! Και είναι και αυτά από τα H&M οπότε αν θες τα βρίσκεις άνετα!!

      Διαγραφή
  2. αγαπώ το κραγιόν!!!!!! και γενικά όμορφες επιλογές!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως πολύ ωραίο και αρκετά παρόμοιο με το κλασικό ruby woo! :)

      Διαγραφή
  3. Τελειες επιλογες ολες, εγω θα ηθελα το diva απο mac αχχχ να δω ποτε θα τα παρω :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το diva είναι πολύ όμορφο χρώμα και τέλειο για την εποχή! Σε ευχαριστώ και για το follow!! Το εκτιμώ πολύ! :):)

      Διαγραφή