”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

E-bay Haul : Rings



Hello my loves! Πρόσφατα μου ήρθαν κάποια πραγματάκια που είχα παραγγείλει από το e-bay και είπα να τα μοιραστώ μαζί σας! Μαζί με το haul θα σας πω και κάποια tips-γνώσεις που έχω προσκομίσει από όσες φορές έχω παραγγείλει από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.  Ας δούμε όμως πρώτα τα δαχτυλιδάκια που αγόρασα:

1. Σετ από δαχτυλίδια σε σχήμα κύκλου τρίγωνου και τετραγώνου. Το χρώμα τους φαινόταν στην εικόνα χρυσό αλλά όταν μου ήρθαν ήταν σε ροζ χρυσό (όχι ότι με πειράζει και έτσι ωραία είναι). Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το κυκλικό δαχτυλίδι δεν μου χωράει κάτω κάτω στο δάχτυλο και το φοράω ως midi ring (above the knucle ring) δηλαδή στο πάνω μέρος από το δάχτυλο.

2. Δαχτυλίδι γατάκι χρυσό. Αυτό μου αρέσει παααρα πολύ, είναι μία γλύκα και μου κάνει μια χαρά

3. Midi rings σε σχήμα καρδιάς, φιόγκου, με το σήμα της ειρήνης και με φτεράκια. Δυστυχώς τα περισσότερα από αυτά δεν στέκονται ως midi rings και τα φοράω σαν κανονικά δαχτυλίδια. Μερικές φορές βέβαια δεν χωράνε ούτε σαν κανονικά δαχτυλίδια αλλά δεν πειράζει! χιχι

4. Λεπτά midi rings που έρχονται σε σετ 5 μαζί. Και αυτά είναι λίιγο μεγαλούτσικα. Κατά τα άλλα είναι μία χαρά!

* Έχω αρκετά λεπτά δάχτυλα για αυτό και πήρα δαχτυλίδια που δεν προσαρμόζεται το μέγεθός τους. Αν όμως έχετε πιο μεγάλα δάχτυλα τα συγκεκριμένα μπορεί να μην σας κάνουν. Μπορείτε πάντα όμως να βρείτε δαχτυλίδια που προσαρμόζεται το μέγεθός τους, τα οποία σίγουρα θα σας κάνουν!


E-bay Shopping:
Pros: 1. Μεγάλη ποικιλία. Μπορείς να βρεις οοοο,τι μπορείς να φανταστείς.
2. Πολύ οικονομικά πραγματάκια τα οποία μπορείς να βρεις μερικές φορές και εδώ αλλά στην διπλάσια και άνω τιμή.
3. Στα περισσότερα υπάρχει free shipping ή πολύ χαμηλά έξοδα αποστολής.
4. Εύκολη περιήγηση στο site για να βρεις αυτό ακριβώς που ζητάς.

Cons: 1. Δεν μπορείς πάντα να είσαι σίγουρος ότι αυτό που αγοράζεις είναι ακριβώς όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Συνεπώς μπορεί να πάρεις κάτι που τελικά να μην σου αρέσει (αλλά για 2-3 ευρώ δεν θα σκάσεις κιόλας!!).
2. Επειδή τα πράγματα που αγοράζεις έρχονται από πολύυυυ μακριά (τα περισσότερα από Κίνα) μπορεί να φτάσουν μετά από αρκετό καιρό στα χέρια σας. Συνήθως έρχονται στις 2-3 εβδομάδες αλλά μπορεί να κάνουν και ολόκληρο μήνα.
3. Η ποιότητα δεν είναι τέλεια. 

Γενικά θεωρώ ότι είναι πολύ βολικές οι αγορές από το συγκεκριμένο site ειδικά για κοσμήματα γιατί είναι πολύυυυ οικονομικά και βρίσκεις ό,τι θέλεις. Εγώ όσες φορές έχω πάρει πράγματα από το e-bay έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη οπότε το συνιστώ ανεπιφύλακτα! :)

tip: Πάντα να ψάχνετε για καλύτερη τιμή σε κάτι που κοιτάτε. Επίσης μπορεί ο ένας πωλητής να έχει έξοδα αποστολής και κάποιος άλλος να τα στέλνει δωρεάν. Αν πάρετε πράγματα από τον ίδιο πωλητή θα έρθουν όλα μαζί και μπορεί να σταλούν και λίγο πιο γρήγορα.

Εσείς έχετε αγοράσει ποτέ κάτι από το e-bay; Σας αρέσει η ιστοσελίδα ή πιστεύετε πως δεν αξίζει τον κόπο και την αναμονή;

14 σχόλια:

  1. Βρισκεις πολυ ωραια πραγματακια στο ebay! Ειδικα accessories!!Enjoy them doll!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία όλα! Αξεσουάρ δεν έχω πάρει από ebay, αλλά καλλυντικά ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάλι όλο αξεσουάρ παίρνω! Καλλυντικά δεν έχει τύχει να αγοράσει ποτέ! χιχι

      Διαγραφή
  3. Τέλεια τα δαχτυλιδάκια σου...όσο για το ebay νομίζω ότι πάνω κάτω μπορείς να κρίνεις και από τις τιμές...όταν κάτι είναι πολύ φθηνό δεν μπορείς να περιμένεις την τέλεια ποιότητα...ό,τι δίνεις, παίρνεις....

    Οπότε για χαλαρές αγορές το συνιστώ κι εγώ ανεπιφύλακτα...

    Chadlen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ! :D Για αυτό που λες με τις τιμές δεν ξέρω γιατί συνήθως προτιμώ τα πολύ φθηνά αλλά υποθέτω πως στα περισσότερα πράγματα έτσι είναι! :)

      Διαγραφή
  4. Πολυ ομορφα ολα Μπετυ μου με γεια σου, δεν εχω παρει κατι απο ebay ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ομορφα ολα!!
    Με γεια σου :)
    εγω θελω αρκετα πραγματα να ψωνισω απο εκει αλλα δε κανω τον κοπο να μαθω πως χρησιμοποιειται το paypal
    οποτε το αναβαλλω συνεχεια :P

    xoxo
    thefashionsweetheart.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Έτσι γίνεται! Και εγώ στην αρχή έβαζα το αγόρι μου α ασχολείται με την παραγγελία! Εγώ απλά του έλεγα τι ήθελα! χιχι!

      Διαγραφή
  6. τέλεια δαχτυλιδάκι,αλλά εγώ έχω χοντρούλικα δάχτυλα,και δε παίρνω τέτοιου είδους,όμως τα λατρεύω!εγώ τα πάντα έχω παραγγείλει από e bay!!αξεσουάρ,ρούχα,κοσμήματα,θήκες για κινητά τα πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα βρίσκεις τα πάντα σε αυτό το site! Είναι καταπληκτικόοο! χαχα

      Διαγραφή
  7. Πολύ όμορφο το post :)
    Έκανα πριν 1μιση μήνα την πρώτη μου αγορά από το e-bay..
    ΄Εφτασαν όλα αρκετά γρήγορα και σαν ποιότητα έμεινα ευχαριστημένη!
    Να τα χαρείς τα δαχτυλιδάκια σου <3

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!! Είναι ανάλογα με το πόσες παραγγελίες έρχονται στην Ελλάδα. Η πρώτη μου παραγγελία ήρθε σε ενα μήνα ενώ τα συγκεκριμένα σε 2 εβδομάδες :)

      Διαγραφή