”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Apivita Dark circles & Eye-puffiness express beauty mask Review





Hello ladies!! :) Σήμερα σας έχω ένα review για μία μασκούλα για μαύρους κύκλους και πρησμένα ματάκια της Apivita. Πριν λίγο καιρό την έδειξα σε ένα Haul και κάποια κοπέλα μου ζήτησε να κάνω review οπότε....here it is! Εξάλλου και ποια δεν πάσχει λίγο πολύ από κουρασμένα μάτια και μαύρους κύκλους;
Αρχικά να σας πω ότι εγώ δεν έχω τεράστιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο θέμα. Η περιοχή κάτω από τα μάτια μου και ειδικά προς την εσωτερική γωνία των ματιών είναι σχετικά κουρασμένη με μαύρους κύκλους ( άλλες φορές περισσότερο και άλλες λιγότερο) αλλά μην φανταστείτε κάτι τραγικό.
Η μάσκα έρχεται σε δύο φακελάκια που βγάζουν 4 με 5 χρήσεις το καθένα (με γενναιόδωρη ποσότητα). Εγώ έχω ήδη χρησιμοποιήσει το ένα φακελάκι. Στο πίσω μέρος υπάρχουν οδηγίες χρήσης : Χρησιμοποιείτε στην περιοχή γύρω από τα μάτια αποφεύγοντας την επαφή με τα μάτια. Αφήνετε για 15' να δράσει και ξεβγάζετε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιήτε δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Έτσι την χρησιμοποιήσα και εγώ.
Στην πρώτη εφαρμογή δεν ήμουν ιδιαίτερα ευχαριστημένη αφού δεν παρατήρησα κάποια διαφορά. Μετά την δεύτερη και την τρίτη όμως εφαρμογή οι μαύροι κύκλοι είχαν περιοριστεί αισθητά και τα μάτια μου έδειχναν φωτεινότερα.




Η σύστασή της μάσκας είναι ελαφριά και στο  δέρμα τη νιώθεις κάπως δροσερή. Η υφή της είναι σαν ενυδατική κρέμα και μετά από κάποια λεπτά απορροφάται και στεγνώνει πάνω στο δέρμα. Δεν ερέθισε καθόλου τα μάτια μου αν και είναι πολύ ευαίσθητα ( και έχω και θέμα με τις αλλεργίες). Η μυρωδιά της δεν ήταν καθόλου έντονη ούτε ενοχλητική.
Την αγόρασα από το ikeapharm σε προσφορά 2,24 ευρώ (αρχική τιμή 3,20).
Γενικά μου άρεσε η συγκεκριμένη μάσκα. Βοήθησε αρκετά και έκανε όσα υπόσχεται ενώ η τιμή της είναι αρκετά προσιτή. Δεν ξέρω κατά πόσο τα αποτελέσματα θα είναι μόνιμα (τι να κάνει και μία μάσκα αν κάθεσαι στον υπολογιστή μέχρι τις 3 το πρωί;; χιχι). Προτείνω πάντως να την δοκιμάσετε!! :):)

Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό το προϊόν; Θα αγοράζατε αυτή τη μάσκα;Τι χρησιμοποιείτε για την περιοχή κάτω από τα μάτια;

12 σχόλια:

  1. Νομίζω πως σε γενικές γραμμές δεν έχω μαύρους κύκλους ή σακούλες, οπότε δεν το χω ψάξει καθόλου. Παρόλα αυτά έχω χρησιμοποιήσει πολλά προϊόντα της Apivita και τα περισσότερα είναι εξαιρετικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ καλά. Εμένα οι μάσκες τους μου αρέσουν πάρα πολύ :)

      Διαγραφή
  2. Πολυ καλο review, γιατι σκεφτομουν να την αγοράσω οπότε τώρα σίγουρα θα την προτιμήσω! Ευχαριστουμε πολυ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Αγόρασέ την έτσι κι αλλιώς είναι αρκετά οικονομική! Δεν χάνεις κάτι να την δοκιμάσεις :D

      Διαγραφή
  3. Πολυ ομορφο review Μπετυ μου, εγω δυστυχως εχω μαυρους κυκλους οχι τιποτα τραγικο αλλα εχω, σιγουρα θα την δοκιμασω αυτη την μασκα και πανω που ψαχνομουν χεχε ^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολές λίγο πολύ έτσι είμαστε! Και εγώ μέχρι την 3η Λυκείου ήμουν μια χαρά! Απο εκεί και μετά οομωως....χιχι! Αν δ έχεις και τεράαστιο πρόβλημα σίγουρα θα δεις και διαφορά!:)

      Διαγραφή
  4. Παλιά χρησιμοποιούσα μια μάσκα της Apivita , δεν θυμάμαι κιόλας μπορεί να είναι και αυτήν, όμως δεν μου άρεσε διότι είδα ότι εμφανίστηκαν πολλές ρυτίδες και σταμάτησα να την χρησιμοποιώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλό review, δεν έχω θέμα με τα μάτια μου αλλά έχει μία καλή μου φίλη, οπότε θα της το προτείνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Να την προτείνεις είναι αρκετά καλή :)

      Διαγραφή
  6. Την έχω πάρει κι εγώ και ανυπομονώ να τη δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ τελείωσα και τα δύο φακελάκια! Ηταν αρκετά καλή! Κάποια στιγμη θα την ξαναπαρω:)

      Διαγραφή