”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

When you descover stamping: MoYou London Review

Happy Octomber! Όσες με ακολουθείτε στο instagram θα έχετε δει την τελευταία μου ανακάλυψη. Όντας τρελή με το nail art και οτιδήποτε σχετίζεται με νύχια και μανικιούρ είχα ανακαλύψει πολλά χρόνια πριν το stamping, όμως δεν είχα βρει ποτέ κάτι ποιοτικό και καλό στην Ελλάδα, ώστε να το δοκιμάσω. Πρόσφατα ανακάλυψα την εταιρία MoYou προερχόμενη από το Λονδίνο, και από τότε η τρέλα ξεκίνησε.

Τι είναι το stamping:
Για να κάνεις stamping στα νύχια σου χρειάζεσαι τρία βασικά εργαλεία: 1) To stamper, εργαλείο με λαστιχένια κεφαλή από σιλικόνη, συνήθως κυκλική αλλά μπορείς να το βρεις και τετράγωνο ή ορθογώνιο.
2) Stamping plates ή αλλιώς "παλέτες" (πλακίδια) οι οποίες είναι μεταλλικές και έχουν επάνω τους χαραγμένα τα σχέδια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις.
3)Scraper ("ξύστρα") η οποία θα σε βοηθήσει να αφαιρέσεις την περίσσεια ποσότητα μανό από την παλέτα σου και ν αποκαλύψεις το σχέδιό σου. Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις και μία πλαστική κάρτα (πιστωτική κάρτα) και κάνει τη δουλειά της τέλεια.
4) Ένα προαιρετικό εργαλείο αλλά κατά τη γνώμη μου πολύ σημαντικό είναι τα ιδικά μανό για stamping τα οποία είναι πιο παχύρρευστα από τα κανονικά βερνίκια.
Γενικά θέλει υπομονή και αρκετές προσπάθειες μέχρι να καταλάβεις πως πρέπει να το χρησιμοποιείς. Αφού όμως γίνει αυτό μετά είναι εύκολο να κάνεις τα πάντα. Μπορείς να δεις video tutorial για το πως χρησιμοποιείς το stamping εδώ και πολλά χρήσιμα βίντεο με σχέδια εδώ







Η εταιρία MoYou:
Πρόκειται για εταιρία που ειδικεύεται στο stamping, έχει αμέτρητες συλλογές με παλέτες για να διαλέξεις όποιο σχέδιο θέλεις, πολλά διαφορετικά είδη stamper για να βρεις αυτό που σε βολεύει και οποιοδήποτε χρώμα μπορεί να χρειαστείς για να κάνεις το μανικιούρ σου φανταστικό. Είναι αρκετά οικονομική, έχει συνέχεια διάφορες προσφορές και το βασικότερο στέλνει στην Ελλάδα και με prepaid κάρτα.


Τα κουτάκια της MoYou:
H εταιρία εκτός από μεμονωμένες παλέτες και βερνίκια, φτιάχνει και κάποια κουτάκια στις συλλογές της που περιέχουν: 2 παλέτες από την ανάλογη συλλογή, ένα stamper, ένα scraper και τρία βερνίκια ειδικά για stamping. Μαζί έρχεται και ένα φυλλαδιάκι με οδηγίες χρήσης. Όλα αυτά σε τέλεια συσκευασία όπως όλα τα προϊόντα τους.

Το Explorer Kit:
Εγώ διάλεξα το κουτάκι της συλλογής Explorer γιατί μου άρεσαν πολύ οι γήινες αποχρώσεις που είναι ιδανικές για το φθινόπωρο αλλά και οι παλέτες με τα αζτέκικα μοτίβα. Η ποιότητά τους είναι εκπληκτική. Τα βερνίκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως κανονικά βερνίκια για όλο το νύχι και χρειάζονται μόνο ένα πέρασμα. Όλα τα σχέδια βγαίνουν εύκολα πάνω στα νύχια και με λίγη εξάσκηση μπορείς να κάνεις ακόμη και τα πιο περίπλοκα.






Εννοείται πως είναι το πρώτο ποστ για τα MoYou από τα πολλά που θα ακολουθήσουν! Δηλώνω #obsessed και παροτρύνω όλες να τα δοκιμάσετε.
Εσύ ξέρεις κάποια άλλη εταιρία με stamping στην Ελλάδα;  

2 σχόλια:

  1. Εντυπωσιάστηκα!Πραγματικά υπέροχα και οι συσκευασίες κουκλίστικες :)
    x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφο ποστ! Χαίρομαι που ανακάλυψα τα MoYou μέσα απ' το blog σου. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή