”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

The Body Shop: Bath & Body Eau De Toilette

-30% σε Bath & Body Eau De Toilette & Body Mist



Πριν λίγο καιρό η The Body Shop έβγαλε μία καινούργια σειρά με αρώματα και body mists και φυσικά δεν μπορούσα να μην δοκιμάσω μερικά!! Προτίμησα τα αρώματα Eau De Toilette μόνο επειδή διαρκούσαν περισσότερο (η μυρωδιές τους σε σχέση με τα body mists είναι ίδιες, διαφέρουν μόνο στη διάρκεια και τα mists είναι λίγο πιο ελαφριά σε σύσταση).




Οι μυρωδιές που αγόρασα είναι: Mango, Strawberry και Coconut. Ήταν και αρχές του καλοκαιριού οπότε τα φρουτένια αυτά αρώματα ήταν ο,τι πρέπει και μπορώ να πω ότι τα έχω καταευχαριστηθεί όλο το καλοκαίρι! Η σειρά αποτελείται από αρώματα που αντιστοιχούν στις μυρωδιές των body butter και shower gel της The Body Shop (που σημαίνει ότι μπορείς να ταιριάξεις το αφρόλουτρό σου, με την ενυδατική σώματος και το άρωμά σου!! Πόσο τέλειο; :P). 

Το Mango μπορώ να πω ότι είναι το αγαπημένο μου με τη citrusy αλλά ταυτόχρονα και κάπως γλυκιά μυρωδιά του. Δεύτερη έρχεται η καρύδα που είναι ακριβώς αυτό που λέει (μία γνήσια μυρωδιά καρύδας) και τελευταία στις προτιμήσεις μου έρχεται η Φράουλα μόνο και μόνο επειδή δεν μυρίζει ακριβώς φράουλα (δεν μπορώ να το εξηγήσω και ακριβώς :P), είναι όμως και αυτό πολύ ωραίο άρωμα! Είναι ιδανικά για τις ζεστές μέρες που δεν θέλουμε τα πολύ βαριά αρώματα αλλά και για τις πιο πρωινές ώρες που προτιμάμε κάτι πιο ανάλαφρο! Eίναι επίσης πολύ οικονομικά (γύρω στα 12Ε) και διαρκούν αρκετό καιρό, κι ας φαίνονται μικρούτσικα!

Το καλύτερο σας το άφησα για το τέλος! Στη σελίδα της The Body Shop στο facebook είδα ότι τα αρώματα αυτά και τα body mists έχουν έκπτωση -30%! (--->link), από 09/09/2013 έως 21/09/2013! Eγώ πάντως σίγουρα θα επωφεληθώ της προσφοράς και θα πάρω κάποιο ακόμα (ίσως κάποιο πιο φθινοπωρινό!)
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα; Πείτε μου στα σχόλια αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο!

                                                                       kisses

10 σχόλια:

  1. Φαίνονται ωραία...Δεν ήξερα καν ότι τα Bodyshop έχουν και αρώματα...

    Chadlen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nαι! Πρόσφατα κυκλοφόρησε η σειρά!(νομίζω την άνοιξη) Είναι πολύ καλά! Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα! :D

      Διαγραφή
  2. έχω πάρει την καρυδα!! κάθε φορά που το φοραω μου λένε ότι μυριζω καλοκαίρι και με ρωτάνε τι είναι αυτο που μυρίζει έτσι! δεν ήξερα για την προσφορά που έχουν τα the body shop στα αρώματα τους! σίγουρα θα τα επισκεφθώ για ένα πιο φθινοπωρινό άρωμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την προσφορα την πετυχα χθες και δοκιμασα μερικα μεταξυ των οποιων πορτοκαλι (υπεροχο),moringa και φραουλα.Εχεις δικιο για τη φραουλα,κατι....φταιει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν ξαναπάω θα τα δοκιμάσω σίγουρα!! Με τη φράουλα έχω καταλήξει ότι φταίει που δεν είναι τόσο ζουμερή και φρουτένια η μυρωδιά της όπως στο body butter και το shower gel!

      Διαγραφή
  4. Αχ πρέπει να είναι υπέροχα!
    Νομίζω πως και εγώ δεν θα αντισταθώ..θα υποκύψω! <3 :)

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ καλά!!!!! Και τώρα έβγαλαν και ένα καινούργιο από τη σειρά με το μέλι αλλά δεν το έχω μυρίσει ακόμα!! :):)

      Διαγραφή
  5. Δοκίμασε το Moringa ,το Shea και το Vanilla ...(μοιάζει με την παλιά καλή βανίλια των Body Shop )Eιδικά τα δύο τελευταία είναι οτι πρέπει για την εποχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααχ σε ευχαριστώ για τις προτάσεις:) Θα τα δοκιμάσω όλα όταν ξαναπάω στα Body Shop :):)

      Διαγραφή