”home” ”about ”contact ”reviews” ”nails”

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

CND Flirtation Collection

Hello!! Ποια δεν αγαπάει τα καλοκαιρινά βερνίκια;; Και ειδικά όταν αυτά έχουν υπέροχη σύσταση, απόδοση, και κρατάνε και για μία εβδομάδα (για να μην πω και παραπάνω) χωρίς να χαλάσουν καθόλου. Γι'αυτό και εγώ αγαπώ τη σειρά Vinylux της CND η οποία κυκλοφόρησε την καλοκαιρινή της κολεξιόν με 8 δροσερές, καλοκαιρινές αποχρώσεις.

Από τη σειρά δοκίμασα το Date Night και το Honey Darlin'. Το Date Night είναι μία απόχρωση που δεν επιλέγω τόσο συχνά στα νύχια μου ειδικά το καλοκαίρι που φοράω συνέχεια κοραλί και πορτοκαλί. Το ερωτεύτηκα όμως γιατί δίνει ένα πιο edgy στιλ. Πρόκειται για ένα έντονο μπλε (λες ότι μοιάζει και με το γαλάζιο του Αιγαίου). Έχει τέλεια απόδοση με ένα πέρασμα και δείχνει ιδανικό σε μαυρισμένο δέρμα ή σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες αλλά ταιριάζει και σε εμάς που ακόμα δεν έχουμε κάνει το πρώτο μπάνιο.


Το Honey Darlin' είναι το τέλειο παστέλ κίτρινο ( καναρινί ίσως;). Το κίτρινο γενικά έχω διαπιστώσει πως είναι από τα πιο δύσκολα χρώματα στα βερνίκια. Τις περισσότερες φορές κάνει νερά και δεν απλώνεται ομοιόμορφα με αποτέλεσμα να θέλει 3 με 4 περάσματα για να δείξει όπως στο μπουκαλάκι. Το συγκεκριμένο είναι ακριβώς το αντίθετο. Με δύο περάσματα δείχνει υπέροχο και είναι ένα σούπερ χαρούμενο χρώμα για το καλοκαίρι που μου θυμίζει τις ηλιόλουστες μέρες του Αυγούστου.
Εννοείται ότι αν πρέπει να δοκιμάσετε κάτι από τα Vinylux αυτό είναι το Weekly Top Coat. Είναι το αγαπημένο μου top coat αυτού του είδους, που στεγνώνει με τον ήλιο και δίνει γυαλιστερό αποτέλεσμα σαν να τζελ και κρατάει το μανικιούρ στη θέση του για μία εβδομάδα (τουλάχιστον ξανατονίζω).

Όλα τα παραπάνω προϊόντα μπορείτε να τα βρείτε στο site www.e-creativegroup.gr μαζί με πολλά περισσότερα.
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποιο άλλο χρώμα από την κολεξιόν; Εγώ πεθαίνω να δοκιμάσω το Desert Poppy και το Be Demure.

4 σχόλια:

  1. Είναι μια εταιρία που θέλω εδώ και καιρό να δοκιμάσω! Τι τέλειο αποτέλεσμα είναι αυτό που έχει στα νύχια σου και τόσο υπέροχο το κίτρινο χρώμα!!

    http://www.studyaboutfashion.com/2016/06/casual-look.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ εγώ θέλω πολύ να τα δοκιμάσω. Ειδικά το top coat!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 😌 Ναι το κιτρινο χρωμα δεν στρώνει καλά ακόμη κ αν ειναι ακριβης εταιρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή